reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Aleksp ja tez momentami czuje takie parcie małego w dół że az boli chodzic. Na szczescie po chwili zazwyczaj troche zmienia pozycje i przechodzi
Zresztą nie moze byc notorycznie za nisko bo wciaz mnie męczy niemiłosiernie zgaga. A tak sie chyba dzieje jak dziec naciska u gory..

reklama
Ewelinka zgrabniutki brzuszek wygląda jak mój w 5 ;)
u mnie około 112 w tali
Trytytka ja wogóle nie chodziłam w ciążowych spodniach bo mi nie wygodnie było, tylko grube rajstopy, legginsy, getry i jakieś dłuższe tuniki..

ale się pięknych brzuszków naoglądałam :D
każdy wyjątkowy i w każdym rośnie wyjątkowy mały człowieczek :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

u mnie stan na dziś 98cm ;)
biorąc pod uwagę że w sumie mam 156cm wzrostu to niezła ze mnie kulka :-D

Trytytka mi juz tez malo wygodnie w spodniach ciazowych i wyciagnelam z tamtego roku leginsy ocieplane. Chodze w nich non stop. Nawet pasa za bardzo nie naciagam na brzuch tylko zakladam podkoszulek ciazowy i wkladam w leginsy a na to tunike i wychodze:tak:
Ewelinka ladniutki brzuszek. Czy ty nadal chodzisz w swoich ciuchach? Bo ciazowe to chyba za duze na Ciebie?

Madzia83, Trytytka, Asinka, Ewelinka brzuszki cudne i wyjątkowe :-)
Obwód brzucha na wysokości pępka 98/99 cm.

A powiedzcie macie te kreski na brzuszku które wychodzą w ciąży ? jedna w dół od pępka a druga w górę. Ja ta górną mam krzywą :D nie prowadzi od środka pępka tylko bardziej z boku:D

Basiatoja ja w pierwszej ciąży nie miałam i teraz też nie mam:) i chyba się już raczej nie pojawi:)

reklama
Do góry