reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
roksaa ja natomiast jem ciągle kwaśne....ostre itp....wystaje mi pępek....ponoć ładnie wyglądam....i mam zgrabny brzuszek (według zabobonów wszystkie objawy jak na chłopca) a w brzuszku zamieszkała u mnie dziewczynka :-) nigdy nie wierzyłam w przesądy i jestem najlepszym przykładem na to, że to co ludzie gadają nie ma 100% potwierdzenia.
roksaa ja natomiast jem ciągle kwaśne....ostre itp....wystaje mi pępek....ponoć ładnie wyglądam....i mam zgrabny brzuszek (według zabobonów wszystkie objawy jak na chłopca) a w brzuszku zamieszkała u mnie dziewczynka :-) nigdy nie wierzyłam w przesądy i jestem najlepszym przykładem na to, że to co ludzie gadają nie ma 100% potwierdzenia.
A jak pępek wystaje to jest na chłopca? nie słyszałam o tym hhee
Mi ludzie mowią,że wyglądam na chłopca i tak rzeczywiście jest
A to jak u mnie wszyscy mówili mi, że będzie chłopczyk, bo tak na chłopczyka wyglądam Brzuszek miałam w kształcie piłeczki a teraz jest rozlany no i mam wystający pępek, a na USG okazało się, że mieszka w brzuszku niesforna czasem Julcia
anka26_x_07
Mama Laury :)
Nimitii odrazu przypomnial mi sie brzuszek z Laura, cudownie wygladasz!!! A pomysl na zdjecie bomba!
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mru piekny brzuszek. Ty jeszcze obraczke nosisz
Ja mam palce spuchniete wiec o bizuterii moge zapomniec
Ja mam palce spuchniete wiec o bizuterii moge zapomniec
Podziel się: