reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Basiatoja piękne zdjęcie:)
Mru mi też wcięcie w tali zostało:) w pierwszej ciąży miałam podobnie, więc w obu przypadkach mam brzuch jak wg przesądów na chłopca:)

reklama
roksaa ja natomiast jem ciągle kwaśne....ostre itp....wystaje mi pępek....ponoć ładnie wyglądam....i mam zgrabny brzuszek (według zabobonów wszystkie objawy jak na chłopca) a w brzuszku zamieszkała u mnie dziewczynka :-) nigdy nie wierzyłam w przesądy i jestem najlepszym przykładem na to, że to co ludzie gadają nie ma 100% potwierdzenia.

roksaa ja natomiast jem ciągle kwaśne....ostre itp....wystaje mi pępek....ponoć ładnie wyglądam....i mam zgrabny brzuszek (według zabobonów wszystkie objawy jak na chłopca) a w brzuszku zamieszkała u mnie dziewczynka :-) nigdy nie wierzyłam w przesądy i jestem najlepszym przykładem na to, że to co ludzie gadają nie ma 100% potwierdzenia.

A jak pępek wystaje to jest na chłopca? nie słyszałam o tym :D hhee

Mi ludzie mowią,że wyglądam na chłopca i tak rzeczywiście jest :)

A to jak u mnie:) wszyscy mówili mi, że będzie chłopczyk, bo tak na chłopczyka wyglądam:) Brzuszek miałam w kształcie piłeczki a teraz jest rozlany no i mam wystający pępek, a na USG okazało się, że mieszka w brzuszku niesforna czasem Julcia:)

mój mąż natchniony dziś zechciał zrobić zdjęcie od tak sam od siebie. Pochwale się. Troche się nim bawiłam :) mam nadzieje że patrząc na mnie i mój brzuch pozbędziecie się kompleksów :p ;)

ciazowe bez tla copy33.JPG

reklama
Do góry