reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Kopia zDSC_1973.jpg
A to mój brzusio w prawie 34tygodniu ;)))

reklama
nie ma reguly
Ja mialam okragly, wielka bania. Moja Kolezanka miala taki do przodu jak ja mam teraz przy synie.
Moja siostra tez miala wielka pilke taka zaczynajaca sie od bokow ( ale na syna tez taki miala)

to wychodzi na to ze mam chłopiecy, a ma byc dziewczynka:))) zabobony chyba to jakies

śliczne brzuszki dziewczyny :)

Co do kształtu... chodzę na zajęcia z położną, tam wszystkie dziewczyny noszą w brzuchach chłopaków, a brzuchy są bardzo różne. Jedne wystające, drugie 'rozlane' na boki.
Mój faktycznie poszedł tylko w przód, nawet wcięcie w 'talii' mi nie znikło :D

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki:-)
basiatoja zdjęcie jak z magazynu dla kobiet w ciąży, przepiękne:tak:
Co do kształtu to ja zauważyłam, że z synem miałam inny brzuszek, a teraz z córcią mam inny. Nawet jak porównuje zdjęcia to widać różnicę, z nim miałam bardziej do przodu i spiczasty, a teraz mam okrągły i rozlany. Nawet zachcianki miałam w pierwszej ciąży typowo na chłopaka (wg zabobonów), a teraz na dziewczynkę:-D Także raz na 1000 przypadków się zdarzy, że te wierzenia się sprawdzają;-)

Do góry