reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 534990
A to mój brzusio w prawie 34tygodniu ))
O Kochana, prześliczne zdjęcie.
Na dziewczynkę brzuch jest zwykle taki rozlany, dość nisko, a na chłopca taka piłeczka mocno wysunięta do przodu.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Fajniutka pamiateczka, lubie takie fotki chociaz sama takich nie mam :/
NomiMalone
cudna fotka - myślałam , że to jakieś zdjęcie wycięte z reklamy czegoś na ciąże itd , bo takie zdjęcia są właśnie takie idealne . A to się okazuje , że to Twoje takie śliczneZobacz załącznik 534990
A to mój brzusio w prawie 34tygodniu ))
truskafffka
Basia piękne zdjęcie będzie super pamiątka
nie ma reguly
Ja mialam okragly, wielka bania. Moja Kolezanka miala taki do przodu jak ja mam teraz przy synie.
Moja siostra tez miala wielka pilke taka zaczynajaca sie od bokow ( ale na syna tez taki miala)
to wychodzi na to ze mam chłopiecy, a ma byc dziewczynka)) zabobony chyba to jakies
Mru
śliczne brzuszki dziewczyny
Co do kształtu... chodzę na zajęcia z położną, tam wszystkie dziewczyny noszą w brzuchach chłopaków, a brzuchy są bardzo różne. Jedne wystające, drugie 'rozlane' na boki.
Mój faktycznie poszedł tylko w przód, nawet wcięcie w 'talii' mi nie znikło
Co do kształtu... chodzę na zajęcia z położną, tam wszystkie dziewczyny noszą w brzuchach chłopaków, a brzuchy są bardzo różne. Jedne wystające, drugie 'rozlane' na boki.
Mój faktycznie poszedł tylko w przód, nawet wcięcie w 'talii' mi nie znikło
reklama
roksaa
Dziewczyny śliczne brzuszki:-)
basiatoja zdjęcie jak z magazynu dla kobiet w ciąży, przepiękne
Co do kształtu to ja zauważyłam, że z synem miałam inny brzuszek, a teraz z córcią mam inny. Nawet jak porównuje zdjęcia to widać różnicę, z nim miałam bardziej do przodu i spiczasty, a teraz mam okrągły i rozlany. Nawet zachcianki miałam w pierwszej ciąży typowo na chłopaka (wg zabobonów), a teraz na dziewczynkę Także raz na 1000 przypadków się zdarzy, że te wierzenia się sprawdzają;-)
basiatoja zdjęcie jak z magazynu dla kobiet w ciąży, przepiękne
Co do kształtu to ja zauważyłam, że z synem miałam inny brzuszek, a teraz z córcią mam inny. Nawet jak porównuje zdjęcia to widać różnicę, z nim miałam bardziej do przodu i spiczasty, a teraz mam okrągły i rozlany. Nawet zachcianki miałam w pierwszej ciąży typowo na chłopaka (wg zabobonów), a teraz na dziewczynkę Także raz na 1000 przypadków się zdarzy, że te wierzenia się sprawdzają;-)
Podziel się: