reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Nimitii świetna przeróbka :-) brzucholek pokaźny, a lokator pewnie bardzo zadowolony ze swojego mieszkanka :-)
Mru pięknie :-) ja obrączkę w pierwszej ciąży pod koniec nosiłam na łańcuszku :)
asinka85 ale masz fajną piłeczkę przyklejoną do siebie :-)

reklama
Dzięki Dziewczyny!
Wszyscy mówią, że strasznie duży... No trudno, Ninka duża, to musi mieć gdzieś miejsce. A tatuaż na szczęście w takim miejscu, że się nie rozciągnął. Uff :-p a co do kształtu, to w tej ciąży faktycznie taka piłka, duży, ale zgrabny. Z Tymkiem znowu miałam całkiem inny, też duży, e taki rozlany.
Sorki za goliznę :-p

Załączniki

• Zdjęcie-0074.jpg
    Zdjęcie-0074.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 82
  • Zdjęcie-0082.jpg
    Zdjęcie-0082.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 83
śliczne macie brzuchy :))) pamiętam jak były takie małe, ledwo widoczne a teraz to porządne brzuchole :)))

zmierzyłam się w obwodzie - 103 cm!

obrączkę noszę, na razie nic mi nie spuchło, ani palce ani nogi.. Klimat i zimnica mi sprzyjają :)

asinka czy ja wiem czy taki duży, ja tam widzię naprawde ładny brzuszek :) widocznie Nina to prawdziwa kobitka nie lubi kisić się w za ciasnym pomieszczeniu ;) woli od razu apartamentowiec a co!

Ja dalej w obwodzie 113-114 cm (z tego co widzę to chyba bardzo dużo mam:p
dziś jest dzień bez obrączki a są dni że z obrączką! ogólnie pierścionek z palca środkowego przed ciążą wylądował w ciąży na serdecznym także wody trochę mam (najbardziej po kostkach u nóg widzę jak czasami zanikają) z okazji 33 tyg:p muszę zrobić jakieś zdjęcie także zaraz może coś wrzucę!

Nimitti piękny brzuszek:) a zdjęcie super:) bardzo mi się podoba:)
Mru śliczny domek dla Maluszka:) ja też noszę obrączkę i bez problemu mogę ją ściągnąć:)
Asinka Twój brzuszek też śliczny:)

A to my pod koniec 36tygodnia:)obwód w pasie 94cm
DSCN0625.jpg

Kurcze Madzia ale masz zgrabny brzuch, ja tak to wygladalam w 24tc:baffled: no ale co sie dziwic jak mam 12cm wiecej w obwodzie:-D:-D
Trytytka ja mialam 113cm z Laura wiec wiem co nosisz:tak:Dawaj fotke!!!
Asinka golizna mi nie przeszkadza w podziwianiu brzuszkow wiec nie przepraszaj;-)

reklama
Do góry