reklama
Witajcie jestem tu nowa ale juz mi sie podoba czytajac wasze posty czuje bardzo mila atmosfere;p Jestem w 9 tygodniu...167 cm 55 kg - juz przytylam jakies 3 kg a i brzusio juz widac troszeczke pozniej wstawie zdjecie
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
maggie78 Miss Fitness.. pogadamy po porodzie ..z naszych plaskich zostana woreczki
zreszta zaraz zaczniemy sie zaokraglac .;-)
zreszta zaraz zaczniemy sie zaokraglac .;-)
malinowa,ale te woreczki to tylko z miesiac,dwa, a potem jak jesteście szczupłe to i bedziecie. Mi brzuch sie wchłaniał wlasnie dwa miechy,także spooooko.
Dzieciaki nam wszystko pieknie odessają,niczym na zabiegu liposukcji( czy jakos tak sie to nazywa;-) ).
Figurki macie piekne dziewczyny-co fakt to fakt
Dzieciaki nam wszystko pieknie odessają,niczym na zabiegu liposukcji( czy jakos tak sie to nazywa;-) ).
Figurki macie piekne dziewczyny-co fakt to fakt
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
patus18xxx- Witam w brzuchatkach
natt dobrze,ze pocieszasz,w koncu jak tyle trzeba bedzie biegac kolo tej naszej kruszynki i tyle sie nazginac..to lepsze niz sam fitness :-)
natt dobrze,ze pocieszasz,w koncu jak tyle trzeba bedzie biegac kolo tej naszej kruszynki i tyle sie nazginac..to lepsze niz sam fitness :-)
patus18xxx- Witam w brzuchatkach
A no baaaaaa pewnie ,że lepsze!!!
Tonya
Zadowolona z życia :)
patus witaj i zapraszamy na inne wątki
Oli to gdzie Ty teraz jesteś jak nie w domu? Czekam na fotkę :-)
Oli to gdzie Ty teraz jesteś jak nie w domu? Czekam na fotkę :-)
reklama
Podziel się: