reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Witajcie ;) jestem tu nowa ale juz mi sie podoba ;) czytajac wasze posty czuje bardzo mila atmosfere;p Jestem w 9 tygodniu...167 cm 55 kg - juz przytylam jakies 3 kg ;) a i brzusio juz widac troszeczke pozniej wstawie zdjecie ;)

devi też mój brzuch wygląda jak Twój :-) jak wrócę do domu w piątek to wrzucę :)

maggie78 Miss Fitness..:-p pogadamy po porodzie ..z naszych plaskich zostana woreczki :-D
zreszta zaraz zaczniemy sie zaokraglac .;-)

malinowa,ale te woreczki to tylko z miesiac,dwa, a potem jak jesteście szczupłe to i bedziecie. Mi brzuch sie wchłaniał wlasnie dwa miechy,także spooooko.
Dzieciaki nam wszystko pieknie odessają,niczym na zabiegu liposukcji( czy jakos tak sie to nazywa;-) ).
Figurki macie piekne dziewczyny-co fakt to fakt:)

patus18xxx- Witam w brzuchatkach:)

natt dobrze,ze pocieszasz,w koncu jak tyle trzeba bedzie biegac kolo tej naszej kruszynki i tyle sie nazginac..to lepsze niz sam fitness :-)

reklama
Do góry