reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

sagaa Swietny masz brzusio!! ja wprawdzie ledwie co zapinam sie w swoje spodnie, ale juz sama nie wiem czy to przez to ze Kruszynka rosnie, czy po prostu przez moje zaparcia, ktore teraz mnie nekaja:dry:
Dziewczyny a bola Was piersi?? bo mnie caly czas odkad tylko okresu nie dostalam. a wcale jakos tak bardzo nie urosly... mimo tego bolu. Chociaz bardzo bym chciala bo zawsze marzylam o wiekszym biuscie :-p Mam nadzieje, ze zanniedlugo ich rozmiar powiekszy sie jeszcze Ciut, ciut ;-):-p

reklama
Devi mam tak samo raz bola mocniej raz mniej chdoze w jednym staniku dzis musze kupic na zmiane bo do starych sie nie mieszcze:p

Devi brzuszek marzenie
z pewnością nie bedziesz miała problemow zrzucic brzuszek po ciazy bo sam zniknie ... mam wlasnie taka zgrabniutka kolezanke, ledwo urodzila , a juz wrocila do swoich malutkich rozmiarow
pozazdroscic takim :))

devi- ale ty laska jestes.........

saga fajny masz brzusio!! u mnie tylko sadlo jest!!

nija- mnnie piersi zaczely bolec tydzien temu, tak jak bym miala siniaki na nich dotknac sie nie moge,jak wiezorkiem pozbywam sie stanika- ulga nie do opisania choc wcia bola jak jasna ch.... a co do zatwardzen- to :no: ja juz walcze od samego poczatku od ovulki

ja swoja fotke wrzuce w weekend- pochwale sie moim sadelkiem....:eek:

reklama
Do góry