reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

szuszu888 hehehe to fakt..... ja w pierwszej ciąży dopiero spodnie z gumą kupiłam 6 miesiącu a tak w swoich biegała. Teraz pewnie szybciej będzie widać. Na razie tylko jak się objem ale czuję, że tym razem będzie szybciej.....wszak mięśnie już raz "dostały" po tyłku i nie są juz takie ścisłe :).

A piersi też ma mikro. Teraz tylko takie nabrzmiałe i pełne.......ale chociaż tak MAŁA zmiana na + cieszy mnie :)).

reklama
szuszu tak na oko to teraz mam podobny biust do Ciebie też zawsze miałam duży a staniki kupuję w sklepach internetowych, raz zamówiłam zaduży i teraz jak znalazł jest to rozmiar 70F

U mnie właśnie tak wygląda wieczorem;-) Rano nie jestem aż tak pękata;-)
Ale się dzisiaj nie wyspałam, oglądałam film do 2:30..:szok:

reklama
Obraz 004.jpg
Wrzucam swój brzuszek mi odziwo szybko sie pokazał ale nie jest jeszcze taki typowo ciążowy ale zaczyna być widoczny:-D:-D:-D:-D:-D

Szuszu ja tez wiekosc to tłuszczyk ale jak stoje to fajnie go widac, twój piękny:-D

Ostatnia edycja:
Do góry