reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
sagaa nie sadło nie sadło tylko duża fasolinka w pieknie zaookrąglonym brzuszku Fajnie jak już tak brzuszki zaczynają wystawać, dla mnie to zupełna nowość
Oli.B
Fanka BB :)
ja tam nie widzę sadła. Kobieto piękny zafasolkowany brzuszekZobacz załącznik 314057a to moj na poczatku 10 tyg wiadomo sadło tez tam gosci;p
Oli.B
maggie miałam tak samo w pewnym momencie nawet pisałam, że spodni nie dopinam a za 2 dni wszystko wróciło do normy . Tycie spożywczeja w drugi dzień Świąt wmówiłam sobie,że mam brzuszek ciążowy. Jednak okazało się ,że to te tysiące kalorii,które zjadłam. Zaraz po świętach złapałam grypę żołądkową i brzuszek zniknął.
reklama
edyta.editt
devi Ty laska jesteś,że hej!!!Brzusio cudny-niech rośnie(oczywiście w tempie dogodnym dla Ciebie i Fasoleczki)
saga brzusio cudny-ja też mam oponę,choć udało mi się schudnąć 6 kg -jak założę coś zakrywającego oponę-czyt.pasek,to jest git,ale jak tylko spodnie biodrówki,to wyglądam jakbym ważyła 70 kg,a mam 60-znaczy się pewnie już z 62.
Jak tylko uda się odpalić Nasz popsuty aparat to także pokażę,ale czy dam rade to nie wiem...
saga brzusio cudny-ja też mam oponę,choć udało mi się schudnąć 6 kg -jak założę coś zakrywającego oponę-czyt.pasek,to jest git,ale jak tylko spodnie biodrówki,to wyglądam jakbym ważyła 70 kg,a mam 60-znaczy się pewnie już z 62.
Jak tylko uda się odpalić Nasz popsuty aparat to także pokażę,ale czy dam rade to nie wiem...
Podziel się: