reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Witajcie,

widzę, że sesja brzuszków trwa......ja na razie nie mam się czym chwalić. Może z wieczora jak się najem troche mi wychodzi ale to raczej w okolicy pęcherza i kości biodrowych. Rano WC i wszystko po staremu.:-) Zresztą tak jak ostatnio mam przyspieszoną przemianę materii w tym okresie ......:sorry:

W pierwszej ciąży przytyłam 12 kg a w dniu porodu miała 100 cm w pasie. Po powrocie ze szpiatala było -9 kg i normalnie wchodziłam w swoje ciuchy tylko brzuch wisiał :baffled:.
Teraz nie mam wymiotów więc pewnie ciut więcej przybiorę ale startuję z niższej wagi wówczas od 55 kg teraz od 52 kg (miałam problem z żołądkiem i dietę i nie mogę tych 3 kg nadrobić).

Cycki też mam większe i bolą......i po tych cyckach czułam ciążę bo "wystrzeliły".....a na @ tak nigdy nie było hehehe.

JJ to tylko pozazdrościć tej przemiany materii.
Ja nawet nie chcę myśleć co u mnie będzie, bo mam tendencję do szybkiego tycia:-( W tamtej ciąży przytyłam 20kg, i po porodzie nic nie zeszło. Ale jadłam bez sensu - to fakt.
Postaram się teraz tak nie "zapuścić", ale co będzie, nie wiem.

Jak obiecałam tak dodaję fotkę swojego brzuchola(sadło gratis:-) )
Mój brzuch jest ogromny...ale strasznie mi go wydęło w tej ciąży:eek
DSC02352.jpg
DSC02344.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny, ale mnie ten brzuch dobija..a co do biustu to zawsze był duży, teraz gdzieś o rozmiar urósł:-)
W pierwszej ciąży nic nie było widać do 5 miesiąca, przy drugiej chyba szybciej "wyrasta":-)

Do góry