reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Witajcie,

widzę, że sesja brzuszków trwa......ja na razie nie mam się czym chwalić. Może z wieczora jak się najem troche mi wychodzi ale to raczej w okolicy pęcherza i kości biodrowych. Rano WC i wszystko po staremu.:-) Zresztą tak jak ostatnio mam przyspieszoną przemianę materii w tym okresie ......:sorry:

W pierwszej ciąży przytyłam 12 kg a w dniu porodu miała 100 cm w pasie. Po powrocie ze szpiatala było -9 kg i normalnie wchodziłam w swoje ciuchy tylko brzuch wisiał :baffled:.
Teraz nie mam wymiotów więc pewnie ciut więcej przybiorę ale startuję z niższej wagi wówczas od 55 kg teraz od 52 kg (miałam problem z żołądkiem i dietę i nie mogę tych 3 kg nadrobić).

Cycki też mam większe i bolą......i po tych cyckach czułam ciążę bo "wystrzeliły".....a na @ tak nigdy nie było hehehe.

JJ to tylko pozazdrościć tej przemiany materii.
Ja nawet nie chcę myśleć co u mnie będzie, bo mam tendencję do szybkiego tycia:-( W tamtej ciąży przytyłam 20kg, i po porodzie nic nie zeszło. Ale jadłam bez sensu - to fakt.
Postaram się teraz tak nie "zapuścić", ale co będzie, nie wiem.

Jak obiecałam tak dodaję fotkę swojego brzuchola(sadło gratis:-) )
Mój brzuch jest ogromny...ale strasznie mi go wydęło w tej ciąży:eek
DSC02352.jpg
DSC02344.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny, ale mnie ten brzuch dobija..a co do biustu to zawsze był duży, teraz gdzieś o rozmiar urósł:-)
W pierwszej ciąży nic nie było widać do 5 miesiąca, przy drugiej chyba szybciej "wyrasta":-)

Do góry