reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Mój balonik w 17t.

Załączniki

• IMG_0493.jpg
    IMG_0493.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
devi i karolaola-piękne brzuszki devi ty tak szczuplutka a rośnie cie brzusio pomału, karola u ciebie taki zgrabniutki
ja tez uwielbiam ten wątek chyba najbardziej :laugh2:

devi- ładniutki Twój brzusio:-) ja dzisiaj zaczynam 20tydzień i mam już około 5 kg na plusie, więc nie jesteś sama;-) I też nie wiem gdzie mi to w sumie poszło. Wszyscy mi mówią, że ja taka zawsze szczuplutka jestem i mój organizm po prostu sobie takie małe zapasy zrobił ;-) Też mi niezbyt fajnie się wchodzi na wagę, tym bardziej u ginekologa, bo zawsze mi w wizytach towarzyszy narzeczony, no ale nie powieszę się z tego powodu, że tyle mi się przybrało;-)

karolaola Twój brzusio też jest ładniutki i taki bardzo zgrabny :-)

To ja też się przyznam, że jest to mój ulubiony wątek :-D:tak: ostatnio był mały zastuj w dodawaniu fotek, ale ostatnie 2 dni to wysyp-super:-) Jak wszystkie to ja też jutro ujawnie mój brzusio, bo ostatnio dawno dodawałam zdjęcie...

reklama
wow wow wow
BLACKBERRY piekny brzusio!
ANKAA fajowy zgrabny brzusiek!
ALTAYA wow, to jest pokazny brzuszek, wielkie gratki!
KAROLAOLA piekny zgrabniusi domek dla dziecinki!
DEVI chudzinko brzuszek bardzo powolutku sie zaokragla, jestes nadal taka szczuplusia, wow!

kurcze czy kogos nie pominelam?
a MARCELINA na slubie wygladalas woooooooooow!

Do góry