reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Zaje***te brzucholce dziewczyny:-p

devi a Ty nie narzekaj na swoje '4,5 na plusie' bo 'bokow' zadnych nie ma wiec pewnie w cyc Ci poszlo.. i tu bym sie wrecz cieszyla :-)

no to ja po 3 tygodniowej przerwie w fotkach tez pokaze swojego tluscioszka:-D brzuszek robiony wieczorem wiec i tak troche wiekszy niz z ranca.
12032011842.jpg

malinowa-piekny brzusio też jesteś szczuplutka:) cudowny widok rosnącego maluszka pod serduszkiem

a ja dzisiaj stanęłam na wadze jejku już 5 kg mam nadzieje że to fałszywy alarm!!

Altaya piekny brzusio taki pokazny ;-)
Devi nie narzekaj taka zgrabniutka to i brzuszek do sylwetki mamy sie dostosowuje jest extraa:-)
Karolaola, Malinowa wasze brzucholki tez sa sweet, kazdy inny ale rownie piekny;-)

Malinowa- świetny, zgrabniutki brzuszek:-) I ja się pytam gdzie ten tłuszczyk o którym pisałaś jakiś czas temu?- niepoważna;-)

cokies- jeśli Ci poprawie humor u mnie też 5 kg na plusie :eek: damy rade ;-)

asiacur- ja też na początku miałam opory przed zdjęciami, mój narzeczony tylko się denerwował, że nie będzie żadnej dokumentacji brzuszka. I powiem szczerze, że to Wy mnie zmobilizowałyście do robienia zdjęć dodając zdjęcia tutaj na forum:tak:

A tutaj mój brzuszek,robiony rano :
19tydzień 1 dzień

Kopia SAM_0153.jpg

MALINOWA chudzinko brzusio rosnie rosnie , sliczny zgrabniutki!

PETUNIA malutki ale cudowny brzusio masz!

jejku dzis w pracy mialam do czynienia z babka w 25 tygodniu, i az sie przestraszylam ze tak bede wygladac za 2 miesiace, brzuch miala wieeeeeeeeelki a to dopiero 6 miesiac... ano zobaczymy hi hi

reklama
Malinowa i Petunia - macie super słodkie, zgrabne brzuszki :-)

Dołączam mój brzuszek :-):-D

Załączniki

• brzuszek 16 tydz..jpg
    brzuszek 16 tydz..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry