reklama
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
Zaje***te brzucholce dziewczyny
devi a Ty nie narzekaj na swoje '4,5 na plusie' bo 'bokow' zadnych nie ma wiec pewnie w cyc Ci poszlo.. i tu bym sie wrecz cieszyla :-)
no to ja po 3 tygodniowej przerwie w fotkach tez pokaze swojego tluscioszka brzuszek robiony wieczorem wiec i tak troche wiekszy niz z ranca.
devi a Ty nie narzekaj na swoje '4,5 na plusie' bo 'bokow' zadnych nie ma wiec pewnie w cyc Ci poszlo.. i tu bym sie wrecz cieszyla :-)
no to ja po 3 tygodniowej przerwie w fotkach tez pokaze swojego tluscioszka brzuszek robiony wieczorem wiec i tak troche wiekszy niz z ranca.
cokies
Fanka BB :)
malinowa-piekny brzusio też jesteś szczuplutka cudowny widok rosnącego maluszka pod serduszkiem
a ja dzisiaj stanęłam na wadze jejku już 5 kg mam nadzieje że to fałszywy alarm!!
a ja dzisiaj stanęłam na wadze jejku już 5 kg mam nadzieje że to fałszywy alarm!!
Petunia
Zaangażowana w BB
Malinowa- świetny, zgrabniutki brzuszek:-) I ja się pytam gdzie ten tłuszczyk o którym pisałaś jakiś czas temu?- niepoważna;-)
cokies- jeśli Ci poprawie humor u mnie też 5 kg na plusie damy rade ;-)
asiacur- ja też na początku miałam opory przed zdjęciami, mój narzeczony tylko się denerwował, że nie będzie żadnej dokumentacji brzuszka. I powiem szczerze, że to Wy mnie zmobilizowałyście do robienia zdjęć dodając zdjęcia tutaj na forum
A tutaj mój brzuszek,robiony rano :
19tydzień 1 dzień
cokies- jeśli Ci poprawie humor u mnie też 5 kg na plusie damy rade ;-)
asiacur- ja też na początku miałam opory przed zdjęciami, mój narzeczony tylko się denerwował, że nie będzie żadnej dokumentacji brzuszka. I powiem szczerze, że to Wy mnie zmobilizowałyście do robienia zdjęć dodając zdjęcia tutaj na forum
A tutaj mój brzuszek,robiony rano :
19tydzień 1 dzień
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
MALINOWA chudzinko brzusio rosnie rosnie , sliczny zgrabniutki!
PETUNIA malutki ale cudowny brzusio masz!
jejku dzis w pracy mialam do czynienia z babka w 25 tygodniu, i az sie przestraszylam ze tak bede wygladac za 2 miesiace, brzuch miala wieeeeeeeeelki a to dopiero 6 miesiac... ano zobaczymy hi hi
PETUNIA malutki ale cudowny brzusio masz!
jejku dzis w pracy mialam do czynienia z babka w 25 tygodniu, i az sie przestraszylam ze tak bede wygladac za 2 miesiace, brzuch miala wieeeeeeeeelki a to dopiero 6 miesiac... ano zobaczymy hi hi
reklama
T
taycia
Gość
Podziel się: