reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

marcelina-piękny brzusio i ty jesteś piękna nie moge uwierzyć że masz 88, ja mam 69,5 przy wzroście 1,60 a wyglądam jak słonik
tonya,lana,aanka,blackberry-cudownie się patrzy na wasze brzuszki,ciarki mi przechodzą eehh, pięknieeeee
bardzo sie cieszę że coraz więcej z nas decyduje się pokazać swój brzusio,

dzisiaj spotkałam moją kumpele i mówi jejku za każdym razem jak cię widzę to masz coraz większy brzuch!!!
heheh niedługo i ja wrzuce fotke świeżą

reklama
no dobra.. pora na mój brzucho.. (p.s. 17 tydzień)

brzucho.jpg

Ostatnia edycja:
karolaola - ja juz od dawna miałam duży brzuch (chyba dlatego, że po pierwszej ciąży skóra była bardziej rozciągnięta i "sflaczała").. w ogóle śmieją się ze mnie że będą bliźniaki bo taki balonik już mam ;)

reklama
Do góry