reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

tonya- nie dośc,że juz nie mały to jeszcze ładnie zaookraglony :)
ja cykne jutro swój na powitanie 19-stego tygodni :) Mój jak założe spodnie dresowe lub ciazowe i obcisła bluzke to powoli zaczyna sie wyłaniac :)

reklama
O Tonya to już prawdziwy ciążowy brzuszek, może już się pchać bez kolejek :-D
Ja na razie nie mam się czym chwalić :-( stałam wczoraj w kolejce na poczcie i Pan przepuścił Panią w ciąży za mną, a mnie nie zauważył :-(

Oli rozśmieszyłaś mnie swoim postem :-) Mój pod płaszczem też wcale widoczny nie jest, poczekajmy na wiosnę to zaczną nas przepuszczać :-)
Devi wklej koniecznie, na pewno już cos wyskoczyło. W końcu te nasz maleństwa mają już prawie 20 cm...troche miejsca zajmują :-)

hehe ja wczoraj byłam w Auchan...tłumy takie że sie z P. zastanwialiśmy czy jakies swieta sie zblizaja czy wojna (odnosie walki o cukier)...takie kolejki były że przeszło nam przez mysl zeby wepchac sie do kasy pierwszenstwa ale chyba by mnie wysmiali ze ja niby w ciazy ;)

Tonya-śliczny brzusio- no to jest już ciążówka :-)
To ja za chwilę zaangażuję córcię i cykne fotke mojego w 20 tyg.- a co tam pochwalę się:-D

ja mam brzuch nienajmniejszy, ale raczej można pomyśleć, że super się objadłam. I wczoraj w Ikei mówię do T. 'chodź do kasy dla kobiet w ciąży' - ochroniarz na nas spojrzał i jawnie wyśmiał. Pod pachą 8-miesięczne niemowlę, i chyba myślał, że chcemy zagarać cwaniaków, a ja po prostu po tej ciąży nie zrzuciłam brzucha;). Jeszcze T. dodał ' Nooo, wypnij bardziej brzuch i idziemy'. Aż mi się w kolejce zachciało stać jak widziałam rozbawionego ochroniarza, który co chwilę sprawdza nasze ruchy;).

Tonya nie łódź się, że zaczną wpuszczać, mnie z widocznym pokaźnym brzuchem wypchnęli z kolejki pierwszeństwa w cerffurze, a teraz już głupia nie jestem, mam ze sobą książeczkę i pcham się, trudno trzeba walczyć o swoje, to jedyny czas kiedy można z przywilejów takich korzystać

reklama
Do góry