reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Oli rozśmieszyłaś mnie swoim postem :-) Mój pod płaszczem też wcale widoczny nie jest, poczekajmy na wiosnę to zaczną nas przepuszczać :-)
Devi wklej koniecznie, na pewno już cos wyskoczyło. W końcu te nasz maleństwa mają już prawie 20 cm...troche miejsca zajmują :-)
Devi wklej koniecznie, na pewno już cos wyskoczyło. W końcu te nasz maleństwa mają już prawie 20 cm...troche miejsca zajmują :-)
hehe ja wczoraj byłam w Auchan...tłumy takie że sie z P. zastanwialiśmy czy jakies swieta sie zblizaja czy wojna (odnosie walki o cukier)...takie kolejki były że przeszło nam przez mysl zeby wepchac sie do kasy pierwszenstwa ale chyba by mnie wysmiali ze ja niby w ciazy
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
ja mam brzuch nienajmniejszy, ale raczej można pomyśleć, że super się objadłam. I wczoraj w Ikei mówię do T. 'chodź do kasy dla kobiet w ciąży' - ochroniarz na nas spojrzał i jawnie wyśmiał. Pod pachą 8-miesięczne niemowlę, i chyba myślał, że chcemy zagarać cwaniaków, a ja po prostu po tej ciąży nie zrzuciłam brzucha. Jeszcze T. dodał ' Nooo, wypnij bardziej brzuch i idziemy'. Aż mi się w kolejce zachciało stać jak widziałam rozbawionego ochroniarza, który co chwilę sprawdza nasze ruchy.
Oli.B
Fanka BB :)
Tonya nie łódź się, że zaczną wpuszczać, mnie z widocznym pokaźnym brzuchem wypchnęli z kolejki pierwszeństwa w cerffurze, a teraz już głupia nie jestem, mam ze sobą książeczkę i pcham się, trudno trzeba walczyć o swoje, to jedyny czas kiedy można z przywilejów takich korzystać
reklama
Podziel się: