reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
ale wiecie co dziewczyny?
ucieszyłyście mnie booooooooooooo jeszcze 2 tyg temu byłam niezłym brzuchowym kolosem, a tu tymczasem, takie piękne brzuszyska nam wyrosły u Was !! :-D
Dla mnie bomba, bo i tak biję rekordy w innych dziedzinach :zawstydzona/y:

TONYA piekny brusio, taki zgrabniusi!

LANA brzusio pierwsza klasA1

MARCELINAA brzusio fajowy ale wcale nieduzy i ty dluga ale nie gruba!!!!!

hahahahhaha kochane jesteście naprawdę ale to autentyczna prawda- waga u gina, u dwóch właściwie.
Ja duża babka, mam 176 cm, cyc, dupę, udo, szerokie bary.. ale mam zachowane kobiece proporcje, w sensie np. w cięcie w talii i każda część do siebie pasuje , a nie że np. góre mam wąską a dupę jak słonica... albo drobne rączki i nóżki a wystający bęben- .. jestem po prostu cała taka babka XXL, dlatego może na zdjęciach nie widzicie.. musiałabym stanąć koło kogoś drobnego..

dlatego trochę się nie fajnie czuję z tym moim rosnącym brzuchem, bo Wy drobinki ładnie wyglądacie i tylko brzuch będziecie mieć wielki.. a jak i mi dojdzie wielki brzuch do tej mojej całej reszty.. to już w ogólę będę wielka w całości..od stop do głów.. a 100 kg na liczniku będe mieć na pewno.. która kobieta chciałaby ważyć 100 kg ??

no cóż ..nic nie poradzę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Marcelina kochana ja tez nie jestem chudzielcem... mam 175 wzrostu i teraz waze 68.5kg brzusia nie widać .. ale za to cycki to na pierwszym planie były zawsze i nadal sa... jak sobie pomyśle ze jeszcze mi urosną to az płakać mi sie chce... ostatnio usłyszałam od babci ze tyłek mi urósł...:zawstydzona/y: wiec spokojnie damy rade... a po ciąży wezniemy sie za zrzucanie kg :-)

reklama
Marcelinaa, nie bój żaby, nawet jak przekroczysz 100 to nie Ty pierwsza i ostatnia zwłaszcza w ciąży :D Ja w pierwszej przytyłam 28kg i niestety puknęła 100 ;). Teraz też jestem mega zagrożona, bo nie zdążyłam zrzucić wszystkiego. Da się z tym żyć :D Potem tylko trzeba chować kartę ciąży przed mężem i gra gitara:D
Zrzucisz, luz blues i orzeszki :D Poza tym jesteś wysoka więc nie nie będziesz wyglądać, że łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść:D

Do góry