reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
ale wiecie co dziewczyny?
ucieszyłyście mnie booooooooooooo jeszcze 2 tyg temu byłam niezłym brzuchowym kolosem, a tu tymczasem, takie piękne brzuszyska nam wyrosły u Was !!
Dla mnie bomba, bo i tak biję rekordy w innych dziedzinach
ucieszyłyście mnie booooooooooooo jeszcze 2 tyg temu byłam niezłym brzuchowym kolosem, a tu tymczasem, takie piękne brzuszyska nam wyrosły u Was !!
Dla mnie bomba, bo i tak biję rekordy w innych dziedzinach
Tonya
Zadowolona z życia :)
Marcelina śliczny brzuszek masz i też żadnego kolosa na zdjęciu nie widzę, coś masz chyba krzywe lustro ;-)
Marcelinaa
Karolaola ślicznie Ci dziękuje, ale waga (88kg w ciuchach) jest bezlitosna........... 88 to kolos jak nic.. na pewno nie wróbelek hehe
mucha_nie_siada
Marcelinaa, kup se wage, albo nowe baterie bo chyba Ci źle działa. Nie wiem gdzie chcesz upchać te 88 w to małe ciałko
Marcelinaa
hahahahhaha kochane jesteście naprawdę ale to autentyczna prawda- waga u gina, u dwóch właściwie.
Ja duża babka, mam 176 cm, cyc, dupę, udo, szerokie bary.. ale mam zachowane kobiece proporcje, w sensie np. w cięcie w talii i każda część do siebie pasuje , a nie że np. góre mam wąską a dupę jak słonica... albo drobne rączki i nóżki a wystający bęben- .. jestem po prostu cała taka babka XXL, dlatego może na zdjęciach nie widzicie.. musiałabym stanąć koło kogoś drobnego..
dlatego trochę się nie fajnie czuję z tym moim rosnącym brzuchem, bo Wy drobinki ładnie wyglądacie i tylko brzuch będziecie mieć wielki.. a jak i mi dojdzie wielki brzuch do tej mojej całej reszty.. to już w ogólę będę wielka w całości..od stop do głów.. a 100 kg na liczniku będe mieć na pewno.. która kobieta chciałaby ważyć 100 kg ??
no cóż ..nic nie poradzę
Ja duża babka, mam 176 cm, cyc, dupę, udo, szerokie bary.. ale mam zachowane kobiece proporcje, w sensie np. w cięcie w talii i każda część do siebie pasuje , a nie że np. góre mam wąską a dupę jak słonica... albo drobne rączki i nóżki a wystający bęben- .. jestem po prostu cała taka babka XXL, dlatego może na zdjęciach nie widzicie.. musiałabym stanąć koło kogoś drobnego..
dlatego trochę się nie fajnie czuję z tym moim rosnącym brzuchem, bo Wy drobinki ładnie wyglądacie i tylko brzuch będziecie mieć wielki.. a jak i mi dojdzie wielki brzuch do tej mojej całej reszty.. to już w ogólę będę wielka w całości..od stop do głów.. a 100 kg na liczniku będe mieć na pewno.. która kobieta chciałaby ważyć 100 kg ??
no cóż ..nic nie poradzę
Ostatnia edycja:
Marcelina kochana ja tez nie jestem chudzielcem... mam 175 wzrostu i teraz waze 68.5kg brzusia nie widać .. ale za to cycki to na pierwszym planie były zawsze i nadal sa... jak sobie pomyśle ze jeszcze mi urosną to az płakać mi sie chce... ostatnio usłyszałam od babci ze tyłek mi urósł... wiec spokojnie damy rade... a po ciąży wezniemy sie za zrzucanie kg :-)
reklama
mucha_nie_siada
Marcelinaa, nie bój żaby, nawet jak przekroczysz 100 to nie Ty pierwsza i ostatnia zwłaszcza w ciąży Ja w pierwszej przytyłam 28kg i niestety puknęła 100 . Teraz też jestem mega zagrożona, bo nie zdążyłam zrzucić wszystkiego. Da się z tym żyć Potem tylko trzeba chować kartę ciąży przed mężem i gra gitara
Zrzucisz, luz blues i orzeszki Poza tym jesteś wysoka więc nie nie będziesz wyglądać, że łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść
Zrzucisz, luz blues i orzeszki Poza tym jesteś wysoka więc nie nie będziesz wyglądać, że łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść
Podziel się: