reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

maggie- mi tez poki co ciezko zaakceptowac mój "brzuszek" przez to ze jest taki mały to wygaldam jakbym sie spasła..ciazowych kształtów coś nie chce przyjac:/ tez to mocno wpływa na moje poczucie atrakcyjnosci:/

Teraz licze ze moze sie lepiej poczuje bo zaczynam chodzic na fitness

szczerze mówiąc, ja jeszcze nic nie przytyłam, waga stoi w miejscu jak zaklęta, więc ważyłam się na różnych wagach, żeby się upewnić, że ta moja działa jak należy. Brzuszek mi się lekko powiększył, ale i tak wyglądam dosłownie jakbym była gruba z leżenia na kanapie i jedzenia czipsów, na szkole rodzenia jestem najpłaściejsza i dziwnie się z tym czuję. Aż pytałam lekarza czy to normalne w 20 tygodniu nie przytyć ani kila, ale powiedziała, że tak i że widać taka moja uroda:baffled:

reklama
wrotka - Jeśli z maluszkiem wszystko ok to nie masz się czym martwić a tylko cieszyć bo kilogramy pewno zaczną przybywać ale te z późniejszego okres szybko zgubisz :) ja też nie mam piłeczki tylko taką oponkę wokół :-D

mał-gosia ja tez mam taka oponkę...:-) ale spokojna jestem bo byłam na wizycie i wszytko jest wporzadku wiec sie juz nie martwię

wstawiajcie swoje ciążowe oponki (ktorych pewnie nie ma)...ja juz chyba przeleciałam cały internet i każda galerię ciązowych brzuszkow obejrzalam...wiec teraz buszuje w poszukiwaniu czegos nowego.;)

Ja mam wrażenie, że rosnę wszerz, oponkę mam zamiast piłeczki i szczerze Wam powiem że też nie czuję się z tym komfortowo..ale to taki przejściowy okres ciąży, za kilka tygodni piłki nam się ukażą. devi Ty jesteś tak szczupła, że aż mi żal dupę ściska, nie wiem gdzie się spasłaś;-)

a wiecie, że mi w cycyki nic nie weszło? :happy2: się cieszę, bo i tak mam E/F.. :happy:

dziś będę żegnała kolejną rzecz :-( ubrałam ostatni raz moją fioletową sukienkę- ostatni bo mi ciasno.
Po pracy zrobie Wam zdjęcie brzuchola..i zakopię sukienkę w najdalszym miejscu w szafie, razem z jeansami :baffled:

Marcelina ja to już dużo rzeczy zakopałam na strychu:( A cycki urosły:) Tyle ,że ja się cieszę bo miałam marne B, czasami A zależy od firmy. Niestety to podobno później wraca:(

ja nie dość ze spory biust mam to jeszcze sie troszkę wypełnił... wrrr ehh a możne po ciąży zmaleją ?:-) mojej cioci zmalały do rozmiaru b ale kazda z nas jest innaa ehhh

reklama
Pochwale się moim brzusiem już nie małym :-)

19 tydzień II.JPG

Do góry