reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Ewa.K-aż się obrażiłam że swojego brzusia sie wstydzisz taki imponujący duży, wiele dziewczyn by chciało mieć już widoczny.. jest cudny to tylko świadczy o tym że w naszym ciele rośnie nowe życie i trzeba być dumnym z tego:)
ja w drugiej ciąży miałam cały czas nie widoczny a na koniec miałam troszke mniejszy niż teraz mam i dołowało mnie to
a teraz idzie wiosna lato zrzucamy ciuchy zimowe i dumnie prezentujemy :)

a jeszcze jedno
dziewczyny pokazujcie swoje brzuszki na forum, to naprawde cudowny widok i zachwycajmy się:)

Śliczna macie brzuszki i wszystkie takie zgrabniutkie.mi się dziś śniło ze miałam już duży i taka piłeczkę śliczna jak chciałam i wystajacy pępek ...:)

Dziewczyny ale Wy macie juz pieknie, zgrabne, i duze brzuszki. Moj jest duzo mniejszy od Waszych, mam nadzieje ze nie dlugo zacznie rosnac jak na drozdzach.

Dzieki kochane, pewne ze jestem dumna z niego. A moj B. to szleje za nim i za cycorami oczywiscie tez;-). Kaze mi obcisle bluzki nosic i sie wkurza ze w kurtkach trzeba chodzic bo to mniej widac :-D

dziewczyny ale wiecie że mamy najlepszy okres ciąży przed sobą?
zaraz wiosna i lato a my w pełnej ciąży, już widzę jak każda z nas będzie dumnie prezentować swój brzusio:)

reklama
Do góry