reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Ewa.K-aż się obrażiłam że swojego brzusia sie wstydzisz taki imponujący duży, wiele dziewczyn by chciało mieć już widoczny.. jest cudny to tylko świadczy o tym że w naszym ciele rośnie nowe życie i trzeba być dumnym z tego:)
ja w drugiej ciąży miałam cały czas nie widoczny a na koniec miałam troszke mniejszy niż teraz mam i dołowało mnie to
a teraz idzie wiosna lato zrzucamy ciuchy zimowe i dumnie prezentujemy :)

a jeszcze jedno
dziewczyny pokazujcie swoje brzuszki na forum, to naprawde cudowny widok i zachwycajmy się:)

Śliczna macie brzuszki i wszystkie takie zgrabniutkie.mi się dziś śniło ze miałam już duży i taka piłeczkę śliczna jak chciałam i wystajacy pępek ...:)

Dziewczyny ale Wy macie juz pieknie, zgrabne, i duze brzuszki. Moj jest duzo mniejszy od Waszych, mam nadzieje ze nie dlugo zacznie rosnac jak na drozdzach.

Dzieki kochane, pewne ze jestem dumna z niego. A moj B. to szleje za nim i za cycorami oczywiscie tez;-). Kaze mi obcisle bluzki nosic i sie wkurza ze w kurtkach trzeba chodzic bo to mniej widac :-D

dziewczyny ale wiecie że mamy najlepszy okres ciąży przed sobą?
zaraz wiosna i lato a my w pełnej ciąży, już widzę jak każda z nas będzie dumnie prezentować swój brzusio:)

reklama
Do góry