reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
A u mnie jeszce brzucha jakoś nie widac, no chyba ze sie wieczorem objem hehehe
Jedyna zmiana, to juz w drugim miesiacu ciazy lecialam po nowy stanik bo wszystkie moje z miseczką C były za male, teraz mam 70 D, albo w niektorych nawet 65 E masakra i nie wiem czy nie bedzie wiecej. Mężowi jak widze te dodatkowe wypukłości nie przeszkadzaja ;))

LANA przesliczny brzusio!
kurde ja bym sie pokazala ale mnie denerwuje ze moj brzusio jeszcze taki nieokreslony, jak pokaze zdjecia z rana to nic nie widac a z popoludnia czy wieczora duzy, czekam az sie ustatkuje i bedzie caly dzien taki sam, wtedy sie ujawnie...

Lana jej, śliczny ten Twój brzuszek :-) Miedzy nami jest tydzień różnicy, ale mój chyba tak za owy tydzień nie będzie tak ładnie wyglądał.

LANA - piękny brzuszek, taki... idealny :-)

A u mnie jeszce brzucha jakoś nie widac, no chyba ze sie wieczorem objem hehehe
Jedyna zmiana, to juz w drugim miesiacu ciazy lecialam po nowy stanik bo wszystkie moje z miseczką C były za male, teraz mam 70 D, albo w niektorych nawet 65 E masakra i nie wiem czy nie bedzie wiecej. Mężowi jak widze te dodatkowe wypukłości nie przeszkadzaja ;))

No pięknie, mamy tu na forum cycatą biedroneczkę!!
Tak serio, to pięknie Ci skoczył rozmiar! Zwłaszcza biorąc pod uwage fakt, że jak piszesz, brzuszka nie ma prawie :-0

Biedroneczka mężowie to już tak mają, że prędzej w zachwyty wpadają nad takim biustem niż by mieli narzekać :-) Mój też do tych zachwyconych należy. Jak na walentynki ubrałam bluzkę z dużym dekoltem, to widziałam gdzie mu oczy błądziły w lokalu...;-)

oj dziewczynki święta racja mój też przepada za moim większym biustem. Teraz sie z niego śmieję bo jak miałam mniejszy to mówił że jest idealny i większego by nie chciał a teraz jest zachwycony większym :)) powiedziałam mu ciesz się póki taki jest :))

reklama
No pięknie, mamy tu na forum cycatą biedroneczkę!!
Tak serio, to pięknie Ci skoczył rozmiar! Zwłaszcza biorąc pod uwage fakt, że jak piszesz, brzuszka nie ma prawie :-0

Ano piersi mi skoczyly że nie wiem, w sumie mi to nie przeszkadza no może poza tym ze teraz mam jedynie 2 staniki ktore sobie kupilam ostatnio i tylko je moge nosić inne stare sa za male :(. A za brzuszkiem troche mi juz tęskno, bo jak narazie nic nie widać, a trochę by sie juz chciało, no ale ja z tych szczupłych to pewnie troche jeszcze poczekam, mojej mamie tez puźno brzuchol do przodu ruszył.

A z mężami dziewczeta to juz widze tak jest, że im te kraglości powiekszajace sie nie przeszkadzają ;))
No nic naladuje dzis baterie w aparacie i spróbuje jutro zrobić fotke mojego brzucha, ktory w rzaden sposob ciazowy jeszcze nie jest

Do góry