reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
A u mnie jeszce brzucha jakoś nie widac, no chyba ze sie wieczorem objem hehehe
Jedyna zmiana, to juz w drugim miesiacu ciazy lecialam po nowy stanik bo wszystkie moje z miseczką C były za male, teraz mam 70 D, albo w niektorych nawet 65 E masakra i nie wiem czy nie bedzie wiecej. Mężowi jak widze te dodatkowe wypukłości nie przeszkadzaja ;))

LANA przesliczny brzusio!
kurde ja bym sie pokazala ale mnie denerwuje ze moj brzusio jeszcze taki nieokreslony, jak pokaze zdjecia z rana to nic nie widac a z popoludnia czy wieczora duzy, czekam az sie ustatkuje i bedzie caly dzien taki sam, wtedy sie ujawnie...

Lana jej, śliczny ten Twój brzuszek :-) Miedzy nami jest tydzień różnicy, ale mój chyba tak za owy tydzień nie będzie tak ładnie wyglądał.

LANA - piękny brzuszek, taki... idealny :-)

A u mnie jeszce brzucha jakoś nie widac, no chyba ze sie wieczorem objem hehehe
Jedyna zmiana, to juz w drugim miesiacu ciazy lecialam po nowy stanik bo wszystkie moje z miseczką C były za male, teraz mam 70 D, albo w niektorych nawet 65 E masakra i nie wiem czy nie bedzie wiecej. Mężowi jak widze te dodatkowe wypukłości nie przeszkadzaja ;))

No pięknie, mamy tu na forum cycatą biedroneczkę!!
Tak serio, to pięknie Ci skoczył rozmiar! Zwłaszcza biorąc pod uwage fakt, że jak piszesz, brzuszka nie ma prawie :-0

Biedroneczka mężowie to już tak mają, że prędzej w zachwyty wpadają nad takim biustem niż by mieli narzekać :-) Mój też do tych zachwyconych należy. Jak na walentynki ubrałam bluzkę z dużym dekoltem, to widziałam gdzie mu oczy błądziły w lokalu...;-)

oj dziewczynki święta racja mój też przepada za moim większym biustem. Teraz sie z niego śmieję bo jak miałam mniejszy to mówił że jest idealny i większego by nie chciał a teraz jest zachwycony większym :)) powiedziałam mu ciesz się póki taki jest :))

reklama
No pięknie, mamy tu na forum cycatą biedroneczkę!!
Tak serio, to pięknie Ci skoczył rozmiar! Zwłaszcza biorąc pod uwage fakt, że jak piszesz, brzuszka nie ma prawie :-0

Ano piersi mi skoczyly że nie wiem, w sumie mi to nie przeszkadza no może poza tym ze teraz mam jedynie 2 staniki ktore sobie kupilam ostatnio i tylko je moge nosić inne stare sa za male :(. A za brzuszkiem troche mi juz tęskno, bo jak narazie nic nie widać, a trochę by sie juz chciało, no ale ja z tych szczupłych to pewnie troche jeszcze poczekam, mojej mamie tez puźno brzuchol do przodu ruszył.

A z mężami dziewczeta to juz widze tak jest, że im te kraglości powiekszajace sie nie przeszkadzają ;))
No nic naladuje dzis baterie w aparacie i spróbuje jutro zrobić fotke mojego brzucha, ktory w rzaden sposob ciazowy jeszcze nie jest

Do góry