reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Kahaka, ja w I ciąży ruchy czułam w 12 tc, jakbym miała pływającą rybkę w brzuchu:-) Dzięki za komplement, boje się jak będą duże po porodzie..;-)

reklama
kasica ekstra brzuszek:-)
Ja już niestety nie umię się zapiąć w spodniach:-D, chodzę w jednych getrach które mają delikatną gumkę (dobrze, że jestem na L4 to nie muszę często wychodzić z domu). W skład mojego brzuszka wchodzi napewno sadełko, zaparcia, wzdęcia, duphaston (zatrzymuje wodę w organiźmie) no i dzidzia.

Dziewczyny,
wszystkie macie śliczne brzusie. Mój też się uwypuklił ale raczej tutaj zaparcia, gazy i duphaston maczają w tym palce, ah no i oczywiście tłuszczyk ;/

a mi chyba dzis brzuszek zaczal kielkowac :) Cały dzien jakos dziwnie mi sie oddychało i czułam takie napiecie w podbrzszu ale nie jakbym sie przejadała czy miala wzdecia poprostu takie wypchniecie. jak wróciłam do domu i spojrzałam w lustro to mozna dostrzec zaookraglenie wychodzace z okolic łona...wiec chyba to to:) Jak sie połozy reke to tez czuc takie wypiecie :)

reklama
Tak Was poczytalam i stwierdzilam, ze sama cos zaczne pomalutku czytac na temat wozkow bo jestem w tym zielona.
Z tego co narazie sie dowiedzialam to duzo dobrych opinii ma x-lander 2009/2010 i nawet niezle sie prezentuje. Mnie osobiscie sie spodobal a opinie innych mam potwierdzaja, ze warto sie na niego zdecydowac.
No coz, na wybor wozeczka jeszczce duzo czasu, ale lepiej za wczasu sie przygotowac niz pozniej w poplochu decydowac sie na pierwszy lepszy :-)

devi co do oddychania to nie wiem czy masz to co ja,ale od dwoch dni mam rowniez problemy z oddychaniem, tzn dusznosci.
Czytalam, ze to normalne w ciazy, ale jak dla mnie zaczyna byc irytujace. Ciezko sie nabiera tlenu w pluca, tak jakby go brakowalo... Mam nadzieje,ze wkrotce mi przejdzie...

Do góry