pieszczoszka1988
Jestem mamusią
śliczne wszystkie <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas już końcówka 29 tygodnia. Ale ten czas leci!!!!!! Zobacz załącznik 820499
DziękujęPiękny brzuszek A na kiedy masz termin.?Bo ja mam 26.11 i dziś skończony 27 tydzień., wchodzę w 28
Jak z pierwszego uzgodnienia 26.11 to ten. Jak później taka rozpiętość to liczy się z OMDziękuję
Ja z miesiączki mam 16.11, a z usg 26.11. No i właśnie nigdy nie wiem jak podawać i jak powinno się liczyć, który termin roboczo przeliczac
Dziękuję
Ja z miesiączki mam 16.11, a z usg 26.11. No i właśnie nigdy nie wiem jak podawać i jak powinno się liczyć, który termin roboczo przeliczac
A mnie sie Nadzieja podobała. Nawet chwilę ją rozwazalam, ale jednak Żywia wygralaMój się nie zgodził na Michalinę i Franciszkę Nadia u nas bardziej pod kątem Nadziei, ale to już tak nie brzmi. ;p