reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

Nie jest to błąd. To są liczone miesiące ciąży. Ciążę liczymy od pierwszego dnia okresy. W moim przypadku było to w marcu. Czyli od marca do września mamy 7 miesiący.
Jest różnica między miesiącami ciąży a miesiącem kalendarzowym.
Zresztą nie ważne. Powinno się liczyć to w tygodniach a nie miesiącach.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Dokładnie,powinno się liczyć w tyg.
A ty na kiedy masz termin? :)
I wogole o co chodzi z tym kalendarzem pod wpisem każdym masz,i widziałam tez u innych ? :errr:

reklama
Ja tam liczę że co 4 tygodnie mija miesiąc i już xD Czyli że w 25 zaczynam 7 ^^ Ludzie i tak tego nie ogarniają więc mi tam rybka ^^ Mówię że konczę 6 reakcja jest że spoko i tyle w temacie [emoji14] Ważne żeby w tygodniach się zgadzało i gin czaił na jakim jestem etapie. Tak samo liczę własne urodziny. W październiku kończę 26 więc w listopadzie już będę mówić że mam 27 ^^

Brzusiątka macie najsłodsze na świecie :* Nie ważny który miesiąc, ważne że zdrowe :)

reklama
Do góry