reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

reklama
Wow ale wy zgrabne. Ja mam wrażenie że mój brzuch ciążowy rośnie mi bardziej z tyłu heh...
DSC_0008_20170705035307240.jpg

Załączniki

• DSC_0008_20170705035307240.jpg
    DSC_0008_20170705035307240.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 890
Carlar ale cudowny♡
Reniuszek pieknie wygladasz:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@CarlaR Wow aż ciężko uwierzyć, że jesteśmy na tym samym etapie! Szał :)
@reniuszek Ślicznie wyglądasz! Mega zgrabnie i z przodu i z tyłu :)

W ogóle zazdroszcze wam dziewczyny, że macie takie fajne napięte brzuchy! Mój jak stoję nie jest taki okrąglutki :(

yuudhqvkh0cpri5e.png

@CarlaR Wow aż ciężko uwierzyć, że jesteśmy na tym samym etapie! Szał :)
@reniuszek Ślicznie wyglądasz! Mega zgrabnie i z przodu i z tyłu :)

W ogóle zazdroszcze wam dziewczyny, że macie takie fajne napięte brzuchy! Mój jak stoję nie jest taki okrąglutki :(

yuudhqvkh0cpri5e.png
Faktycznie, ale u mnie to już trzecia ciąża to i porozciagana bardziej jestem ;)

@reniuszek, @CarlaR jestem Wami zachwycona <3

@maja1987 toś Ty chyba nadwagi nie widziała! Jest naprawdę fajnie :) Brzuś taki ładny :* A nogi jakie masz esktra! <3

@eklerkaa skończysz jak ja. Nic, nic, nic aż tu pewnego wieczora jak się rozepchał tak mi zostało, hihihi :) Łobuzki z tych naszych dzieciaczków :D

reklama
@eklerkaa skończysz jak ja. Nic, nic, nic aż tu pewnego wieczora jak się rozepchał tak mi zostało, hihihi :) Łobuzki z tych naszych dzieciaczków :D
Oj tak, potwierdzam, u mnie też skokowo brzuszek rośnie :D Troszkę dziwne to ale tak raz na kilka dni stwierdzam, że znowu mi troszkę wystrzelił, ewentualnie zmienił kształt na moją wspaniałą piłeczkę <3 wgl się zdziwiłam bo przez ostatni miesiąc na prawdę sporo mi wyskoczyło tego brzuszka, a tu po 4 tygodniach raptem +1kg (w sumie po 8tyg ten sam rezultat bo poprzednio waga stała) ;) Może jak znajdę chwilę któregoś ranka na zdjęcie, to też się pochwalę...

Do góry