JaneHeart
Fanka BB :)
Fajnie nie będzie czego zrzucać po ciążyU nas dzisiaj początek 18. i bez szału Dopiero jak się kapusty kiszonej najem, to coś konkretniejszego się wyłania [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie nie będzie czego zrzucać po ciążyU nas dzisiaj początek 18. i bez szału Dopiero jak się kapusty kiszonej najem, to coś konkretniejszego się wyłania [emoji14]
Jeszcze długa droga, zobaczymy co będzie dalejFajnie nie będzie czego zrzucać po ciąży
Oooooooo jaaaa [emoji86] cudowny już!!!!!!!!!!!!!
Juz mi pępek wypchnęło. Szybko rośnie. Chociaż mam wrażenie że od jakiegoś czasu jest tej.samej wielkości tylko kształt się zmienia.Oooooooo jaaaa [emoji86] cudowny już!!!!!!!!!!!!!
......:::::::::17t. i 1d::::::::.........
Naprawdę pokaźny i pięknie kształty. U mnie prawie nicJuz mi pępek wpchnęło. Szybko rośnie. Chociaż mam wrażenie że od jakiegoś czasu jest tej.samej wielkości tylko kształt się zmienia.
Spokojnie, któregoś ranka wstaniesz i powiesz "OMG jaki.duży już "Naprawdę pokaźny i pięknie kształty. U mnie prawie nic
......:::::::::17t. i 1d::::::::.........