Akurat mąż mnie irytował poza tym mam aparat na zębach i to stało się moim kompleksem. Nie lubię się uśmiechać pełną buzią jak go mam.Ankuś dokladnie:*Bardzo ładna z Ciebie babeczkatylko usmiech gdzie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a dla mnie aparat wygląda sexiAkurat mąż mnie irytował poza tym mam aparat na zębach i to stało się moim kompleksem. Nie lubię się uśmiechać pełną buzią jak go mam.
Endywia
Fanka BB :)
Skad Ty masz te sukienke?? Piekna jest i super w niej wygladasz... <3Wow ale wy zgrabne. Ja mam wrażenie że mój brzuch ciążowy rośnie mi bardziej z tyłu heh... Zobacz załącznik 813468
reniuszek
Love in the knick of time
DziękujęSkad Ty masz te sukienke?? Piekna jest i super w niej wygladasz... <3
Sukienka z Asos maternity , wyhaczona na allegro ogólnie miła tylko ciepło w niej strasznie
eklerkaa
W koncu zaczyna coś widać <3 jest dokładnie tak jak mowilscie !!!!! Wstałam i jest - już od 2 dni ;-)
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
gie_er
No widzisz doczekalas się [emoji4] teraz już będzie coraz wyraźniejszy [emoji4]W koncu zaczyna coś widać <3 jest dokładnie tak jak mowilscie !!!!! Wstałam i jest - już od 2 dni ;-)
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
W koncu zaczyna coś widać <3 jest dokładnie tak jak mowilscie !!!!! Wstałam i jest - już od 2 dni ;-)
O jaki podobny do mojego <3 <3 <3 Śliiiiczny :*
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Angella210