reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
dziękuję Wam dziewczyny :**

Lopop, włosy nadal mają ten kolor, czyli naturalny, no teraz trochę podrasowany farbą, ale w zbliżonym kolorze, na zdjęciu słońce dało efekt takich pasemek, kolor jest i był jednolity.

też jednojajowe:-Djesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.:-D

dziękuję Wam dziewczyny :**

Lopop, włosy nadal mają ten kolor, czyli naturalny, no teraz trochę podrasowany farbą, ale w zbliżonym kolorze, na zdjęciu słońce dało efekt takich pasemek, kolor jest i był jednolity.
jak ja kocham takie włosy
zazdraszczam
moje tez na słońce się rozjaśniają al eTwoje mi się lepiej podobają

też jednojajowe:-Djesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.:-D
:-):-):-):-) to my też no teraz obie blond bo ona kiedyś malowała się na brąz
z babami to tak zawsze jest, że u innych wszystko nam się bardziej podoba, nawet jak mamy to samo :D
:-):-):-):-):-):-) moich byś za darmo nie chciała
nie dość że się puszą to potem oklapują:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hejcia...kota jaka ty masz figurke...masakra...nie jedna nastolatka by jej ostro pozazdrosciła:-) i naprawde ejstes piekna kobieta:-) ja przy 175 cm mam 78 kg:-)//...nie długo wrzuce zdjątko mojego brzucha i ciałka wieloryba hehe:-)

no naprawdę!!!
mam 174 cm wzrostu, ale zawsze ważyłam dużo... trenowałam wiele lat pływanie w MOSPiR byłam wysportowana, a i tak ważyłam około 70ciu!!! zwyczajnie mam cieżkie kości, jestem zbita ( jak to mówią)

ja niestety zbita nie jestem... W podstawówce były badania przesiewowe na których nas ważyli, a ja od małego okrągła jestem. Zawsze pielęgniarka dawała mi na start jakieś 10-15 kg więcej i schodziła w dół ze zdziwieniem...

reklama
Do góry