reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
Ziewaczka czym ty się martwisz, 64 kg to nie jest wcale tak dużo! :) Ja ważę już 80kg i w 36 tyg mam 13 na plusie... ale i tak muszę doliczyć 5kg+ bo tyle właśnie przytyłam przed samą ciążą :) Zrzucić 20kg - to dopiero będzie wyzwanie!

Renatal - Super brzuszek :tak: widać, że już końcówka. Chyba Ci troszkę opadł co?
adasza - naprawdę ważysz 80kg? Nie widać, chyba jesteś wysoka.. A brzusio fajniutki, taki spiczasty :-)

renatal i adasza śliczne macie brzuszki:-) i nie martwcie się ! ja już dawno przekroczyłam 80kg...po poprzednich ciążach dałam radę zrzucić ciężar to teraz też damy radę :tak: i za chwilę zamiast suwaczków ciążowych będziemy miały te ze spadającymi kilogramami ;-)

reklama
Do góry