reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

kivinko zakreśl poprawną odpowiedź
a. Pauletta ma świętą rację
b. ostro używałam photoshopa przed wrzuceniem fotki
c. mam problem z oczami
:-D:-D:-D:-D już ja widzę tę niby dużą dupcię ;-) zgrabniutki brzuszek

reklama
laski a ja już wiem co z kivinko i tymi 18 kilogramami :tak:.... ona przed zajściem w ciążę musiała być baaaardzo niedożywiona i dlatego teraz widać tylko brzuszek;-)... ja po wczorajszej wizycie 13 kilo na plusie.... i właśnie czekoladę zajadam:zawstydzona/y:

Ja już mam dosyć tego tycia.. jem mniej niż zwykle, a co miesiąc przybywa mi 2kg ;/ i już przekroczyłam magiczne 10kg+
Brzusio jest fajny bo niewielki ale te biodra, nogi ehhh co wieczór przeżywam załamanie psychiczne i marzę by się to już skończyło!

no właśnie kivinko-chudzinko martolinka ma rację:-) ja mam 163 i startowałam z wagą 67 :szok: a dziś było 82 :-D więc bez lamentów proszę :laugh2::rofl2:

reklama
Witajcie kochane, chyba jestem naczelnym grubasem na tym forum mam na plusie już ponad 20 kg :/ startowałam z 65 (172cm) teraz mam 86 (tzn miałam w zeszłym tygodniu) jestem jak kula śnieżna i w zasadzie tak też się czuje mój organizm ledwo sobie radzi z tyloma kg :/

Ale moje dziecko tez rośnie szybko i dużo w w 28 tc miało już 1600 :/ to chyba za dużo ciekawe jakiego kolosa urodze

Do góry