reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

kivinko zakreśl poprawną odpowiedź
a. Pauletta ma świętą rację
b. ostro używałam photoshopa przed wrzuceniem fotki
c. mam problem z oczami
:-D:-D:-D:-D już ja widzę tę niby dużą dupcię ;-) zgrabniutki brzuszek

reklama
laski a ja już wiem co z kivinko i tymi 18 kilogramami :tak:.... ona przed zajściem w ciążę musiała być baaaardzo niedożywiona i dlatego teraz widać tylko brzuszek;-)... ja po wczorajszej wizycie 13 kilo na plusie.... i właśnie czekoladę zajadam:zawstydzona/y:

Ja już mam dosyć tego tycia.. jem mniej niż zwykle, a co miesiąc przybywa mi 2kg ;/ i już przekroczyłam magiczne 10kg+
Brzusio jest fajny bo niewielki ale te biodra, nogi ehhh co wieczór przeżywam załamanie psychiczne i marzę by się to już skończyło!

no właśnie kivinko-chudzinko martolinka ma rację:-) ja mam 163 i startowałam z wagą 67 :szok: a dziś było 82 :-D więc bez lamentów proszę :laugh2::rofl2:

reklama
Witajcie kochane, chyba jestem naczelnym grubasem na tym forum mam na plusie już ponad 20 kg :/ startowałam z 65 (172cm) teraz mam 86 (tzn miałam w zeszłym tygodniu) jestem jak kula śnieżna i w zasadzie tak też się czuje mój organizm ledwo sobie radzi z tyloma kg :/

Ale moje dziecko tez rośnie szybko i dużo w w 28 tc miało już 1600 :/ to chyba za dużo ciekawe jakiego kolosa urodze

Do góry