reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
izka ja mam prawie 1.8 m :) więc kawał ze mnie baby, ale i tak jak to mawia moja mama mam szczęście bo ona na moim etapie ciąży wyglądała jak dwa hipopotamy :-D

exquise brzusio super:tak: coraz bardziej widoczny:-) i zaliczam się do grona niedowierzających gdzie ukryłaś te 18kg co??? Ja w pierwszej ciąży tyle przytyłam i ledwie łaziłam i wyglądałam jak wielki potwór:-D

dzisiaj sie zmierzylam i zwazylam :)) 30 cm wiecej w brzuszku(jest 92) niz przed ciaza i 10 kg wiecej :D udaje mi sie w miare stabilnie wage trzymac, bo dzieki mojej fantastycznej diecie przyrost wagi nie jest tak drastyczny, a nawet cos zeszlo :))))

Wzrost: 175cm
Waga przed: 66kg ;/ niestety w wakacje mi się sporo przytyło, a w sierpniu dowiedziałam się o fasolce więc o odchudzaniu musiałam zapomnieć :)
Obecnie: 74kg (8kg na plusie ;/)
W pasie przybyło mi ponad 30 cm.. mam już 100cm w obwodzie
W biodrach przybyło 10cm.. i tutaj będzie 105cm (katastrofa!)
o dziwo w udach (najszerszym miejscu) przybyło mi tylko 2cm.. hm
A w biuście nieznaczne + 6 cm :) co za niesprawiedliwość..

W pierwszym trymestrze przytyłam 3kg.. potem 4m-c 1,5kg i 5 miesiąc nieznaczne 1,3kg no i w szóstym miesiącu szaleństwo, bo całe 2kg.

Najwięcej jest mnie od pasa w dół. A słyszałam, że jak się jest w chłopcem w ciąży to właśnie biodra i nogi wcale tak mocno nie tyją... obalam kolejny mit z serii "wygląd w ciąży, a płeć"!

Ostatnia edycja:
reklama
A to moje 115 w obwodzie;-)

Załączniki

• 008.jpg
    008.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 91
  • 009.jpg
    009.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 011.jpg
    011.jpg