reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
agnes sliczny zgrabniutki brzuszek;-)
ja to wiedzialam ze ze mna cos nie tak oststnio... bo cos mnie brzuch swedzial... i tak sie wczoraj zmierzylam i myslalam ze padne 108 na liczniku a dwa dni wczesniej 103!! a wieczorem waga mi 70!!! pokazala!!! 15+
ja to wiedzialam ze ze mna cos nie tak oststnio... bo cos mnie brzuch swedzial... i tak sie wczoraj zmierzylam i myslalam ze padne 108 na liczniku a dwa dni wczesniej 103!! a wieczorem waga mi 70!!! pokazala!!! 15+
Cat Ballou
Cat Ballou
Oj są na brzuchu i plecach głównie.. Jestem taka ciężka że ledwo się ruszam. Lekarka powiedziała że odkłada mi się wszystko bo rzuciałam palenie ile w tym prawdy to nie wiem. Co prawda od miesiąca chyba nie tyje już a jak tak to zupełnie niewiele, mam nadzieje że tak już zostanie.
cat - ciekawe jest to co piszesz? Ja rzuciłam palenie przed zaczęciem starań i na koniec ciazy mialam +22kg i caly czas sie zastanawialam dla czego/ ALe moze przez to wlasnie ze palilam bo teraz to tylko +10 kg jak narazie.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ode mnie z pracy babeczka rzuciła palenie gdy zaszła w ciążę... przytyła 40kg! ale mówi że jadła bez opętania... nie była w stanie się pohamować...Cat - ja rzuciłam palenie w dniu, w którym okazało się, że jestem w ciąży. myślisz, że przez to są jakieś dodatkowe kilogramy? dlaczego? ciekawa jestem