reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
agnes sliczny zgrabniutki brzuszek;-)

ja to wiedzialam ze ze mna cos nie tak oststnio... bo cos mnie brzuch swedzial... i tak sie wczoraj zmierzylam i myslalam ze padne 108 na liczniku a dwa dni wczesniej 103!! a wieczorem waga mi 70!!! pokazala!!! 15+:shocked2:

Sliczne brzuszki! Sesja cudowna ;)
Mój balonik 35i4, z lustra bo ręka już za krótka ;p

+24,5 kg

Załączniki

• 35W4D.jpg
    35W4D.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 82
Oj są na brzuchu i plecach głównie.. Jestem taka ciężka że ledwo się ruszam. Lekarka powiedziała że odkłada mi się wszystko bo rzuciałam palenie ile w tym prawdy to nie wiem. Co prawda od miesiąca chyba nie tyje już a jak tak to zupełnie niewiele, mam nadzieje że tak już zostanie.

cat - ciekawe jest to co piszesz? Ja rzuciłam palenie przed zaczęciem starań i na koniec ciazy mialam +22kg i caly czas sie zastanawialam dla czego/ ALe moze przez to wlasnie ze palilam bo teraz to tylko +10 kg jak narazie.

Cat - ja rzuciłam palenie w dniu, w którym okazało się, że jestem w ciąży. myślisz, że przez to są jakieś dodatkowe kilogramy? dlaczego? ciekawa jestem :)

reklama
Cat - ja rzuciłam palenie w dniu, w którym okazało się, że jestem w ciąży. myślisz, że przez to są jakieś dodatkowe kilogramy? dlaczego? ciekawa jestem :)
ode mnie z pracy babeczka rzuciła palenie gdy zaszła w ciążę... przytyła 40kg! ale mówi że jadła bez opętania... nie była w stanie się pohamować...

Do góry