reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Dzięki dziewczyny cieszę się, że podobają się wam zdjęcia - muszę powiedzieć o tym bratu męża i jego żonie - żeby w końcu uwierzyli w siebie bo uważamy, że mają talent i potrafią złapać moment.

Wredniaczku - IMPONUJĄCA piłeczka, ale jaka śliczna idealna skóra, pozazdrościć!!!
No 600zł za sesję też bym nie dała - zresztą powiem ci to b.dużo - ktoś się nieźle cenił, ale my mieliśmy tą sesję w ramach prezentu :-) - to była taka transakcja wiązana - my mamy pamiątkę, a oni wykorzystali sobie zdjęcia na swojej stronie (nie wiem czy mogę - ale najwyżej dziewczyny to usuną) jak byście chciały zobaczyć więcej zdj. - stylizerphoto ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki! ale mi się komplementów zebrało, tak z samego rana :-) jak miło!!
Brzucho rzeczywiście przez ostatni czas wystrzelił i to do przodu, a rośnie mi tak z 1cm na tydzień.
A ta fotka z przodu to też mnie urzekła, bo rzeczywiście wygląda jakby mi ktoś doczepił ten brzuch, mąż się śmieje, że jestem taka chudzina, a z przodu taka piła.
Dzięki jeszcze raz, Gabi też wam dziękuje, bo właśnie mnie ładuje stópkami ;-)

Mami - koniecznie przekaż bratu i jego żonie, że talent mają, sesja profesjonalna. U nas niestety tak się cenią, zadzwoniłam do swojego fotografa ze ślubu, który wtedy za sesje ślubną (ponad 1000 zdjęć na płytce) plus do tego jeden wielki piękny album z dużymi zdjęciami i drugi mniejszy, i wziął od nas 1000zł a za taką sesje ciążową, gdzie tak naprawdę wystarczyłoby tylko 20-30 zdjęć liczy sobie 600zł, przesada. wole te pieniażki na córke wydać. myśle, że mój mąż się wykaże, swoim talentem ukrytym :-)

Mamii - piękne zdjęcia i Wy piękni i szczęsliwi, pamiatka super!

Wredniaku - brzuszek piękny i okazały, moi znajmomi Azjaci - powiedzieli by, ze absolutnie jest to model brzuszka "na dziewczynkę" - wysoko i i tak okrąglutko:tak:

futrzakowa, cliford, Asco - hihi dziękuje :-) rumieńców dostałam :zawstydzona/y:

Asco - to chyba już nam ta dziewczynka zostanie hihi jak i brzuszek na nią wskazuje, bo ostatnio słyszałam o wielu przypadkach, gdzie do końca na usg wychodziła np. dziewczynka, a rodził się chłopczyk i na odwrót :-)

mamii piękne fotki kochana, cudownie razem wyglądacie:-)
wredniak ale masz fajnisty brzuch - rzeczywiście idealna piłeczka:tak:

reklama
No to może teraz ja wkleję mój brzuch, bo tak sie długo z tym zbieram, że w końcu nie zdążę przed porodem :-p
Tylko się nie śmiać z mojego balooona :zawstydzona/y:

tydzień 34, waga +10,5, w pasie 96cm

Załączniki

• P1040269.jpg
    P1040269.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 82
  • P1040290.jpg
    P1040290.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 76
Do góry