reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

pinka hehe, ja tez juz nie planuje.
Musze odchowac malenstwo i zajac sie wreszcie soba, jakas praca, kurs lub szkola itd.
No chyba,ze tak jak kiedys pisalam- kolo 30stki cos mi strzeli do glowy hehe ale szczerze w to watpie (choc kto wie?:) )
ale poki co - koniec :):)

reklama
KUrcze crazy jestescie laski... ja sie modlilam o to zeby tylko nie bylo blizniakow... umnie w rodzinie sie to zdarzalo wiec szanse byly, do tego 7letnia antykoncepcja hormonalna, ktora podobno temu sprzyja... na szczescie sie udalo... Pztanie jak bedzie z drugim...moze tez sie uda:-)

Maggy- fajna piłeczka i jaki pokaźny :tak::-D
Kasia- gdzie tam wieloryb - fajniutki
Migotka- bardzo zgrabny i racja zgrabnie wyglądasz
Ancia- brzusio pokaźny ale własny i piekniusi , chyba dzidzi do zdjęcia ułożyła się nieco niżej :)
katjusza- powabny brzusio moim zdaniem zgrabniutki
anoli- no nie powiem masz sie czym chwalic - dzidzi pewnie jest taj super
Vetka- wow no to muszę przyznać ze zgrabna z Ciebie mamusia ...

A u mnie na stan dzisiejszy.
Brzusio 107 cm
Waga: Od początku ciąży +4 kg ( czyli 71kg) , licząc od schudnięcia to +8 kg
STA79991.jpgSTA79989.jpgSTA79990bb.jpgSTA79987.jpg

no moge . Kiedys mialam 54kg ( ale wtedy jeszcze palilam) potem jak zaszlam w ciaze z Barnimem to juz mialam 63 kg no a po nim zostalo troszke bo nie udalo mi sie schudnac. Ale dzieki, wazne ze nie widac tych 71 kg..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry