reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ale Ci super :) moje marzenie to blizniaki :D ja juz jestem w "podeszlym" wieku :D ahhaa wiec mialam nadzieje, ze 2 za jednym razem no ale sie nie udalo :) Wazne, ze jest bobas :)
moze nastepnym razem.... :D

reklama
no stara to moze nie ;) ale juz niedlugo 34 na karku bedzie :) no ale.. na blizniaki i tak bede polowac :D
Ja to słyszałam ze co do bliźniaków to nie tylko geny pomagają ale wiek powyżej 30lat i długoletnia antykoncepcja:) U mnie zadziałało to ostatnie:) Także spokojna głowa jeszcze dużo przed Toba- młodziaku:)hi hi

Maggy - widzę że mamy podobne marzenia:-) ale i u mnie z bliźniaków w tej ciąży nici:-) chciałam dwójkę lub nawet trójkę za jednym zamachem :-) wiem wiem...roboty masa! ale 20tu lat też nie mam żeby na spokojnie płodzić:-)

MILUTEK- buziak dla Ciebie za pocieszanie mnie :D

FUTRZAKOWA- no wlasnie o to chodzi. a poza tym to jest takie piekne jak takie 2 male brzdace sa w tych samych ubrankach :D ech... moze nastepnym razem co? Milutek nam musi zdradzic recepte :D

najpierw niech dam radę z tym jednym:-D a potem się okaże czy w grę wchodzi dalsze rozmnażanie się:-D bo na dzień dzisiejszy to najchętniej jedno po drugim... haha... ale obawiam się że to może nie być takie łatwe:-D

reklama
Do góry