reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Wisi Piniu, wisi :-) Poza tym ciagnie i dzisiaj caly dzien mnie czysci. Moze Julek zdecyduje sie sam opuscic do czwartku maminy hotel i nie bedziemy musieli mu pomagac...

spuchnieta buzie pinus:( ...ale dziekuje:)
a co do tej twojej karteczki to tez bym chciala znac czas i godzine:)...masz jakis patent na te puchniecia?? moze to jakas diete mam miec na to??:cool:

wogole to ja nic na du..ko nie moge juz wciagnac oprocz tych ciazowych czarnych dresow... 8 cm w biodrach poszlo...tego juz raczej nie zgubie...

spuchnieta buzie pinus:( ...ale dziekuje:)
a co do tej twojej karteczki to tez bym chciala znac czas i godzine:)...masz jakis patent na te puchniecia?? moze to jakas diete mam miec na to??:cool:

wogole to ja nic na du..ko nie moge juz wciagnac oprocz tych ciazowych czarnych dresow... 8 cm w biodrach poszlo...tego juz raczej nie zgubie...

polecam ci chłodne kompiele nóg w wodzie z solą i pozniej 30 min lezenia z nogami w górze mi pomaga a powiem ci ze mam jak banie ze zadne buty nie wchodza w grę.......

Maya- to dobry znak jak cie czysci trzymam w takim razie kciuki za pozytywny rozwój akcji chociaz u ciebie;-)

patiku - ja to nawet nie wiem kiedy to minelo...tak szybko zlecialo:-)... ale chce juz miec to za soba bo masakra z takim ciezarem chodzic...:tak:
pinka - zaaplikuje to sobie zaraz dzieki mama;-)

reklama
Do góry