reklama
[I pisze:Harsharani [/I]
Malina, a ja jeszcze wiecej... Ile masz teraz?
Miałam już nie włazić na wagę i się nie załamywać, no ale niech będzie.. +21kg
Modlę się tylko, żebym do 80kilo nie doszła, no ale jak?????????????????????
Brat mi właśnie przywiózł pierogi i chruściki od mamy................. :/
Masalka ja mam 163cm, ale uważam, że to raczej średni wzrost i idealnie byłoby mieć tak 50-53 kilo i do tego będę dążyć po połogu
buziaczek1
Fanka BB :)
ja mam 165 cm i 55 kg na wadze przed ciaza teraz mam 70 kg wiec masakra nie chce tyle wazyc bo jak ja to zrzuce... a najlepsze jest to ze dzis sie w pasnie zmierzylam i nastepne 2 cm wiecej mam juz 109cm a przed ciaza 65cm...zalamac sie idzie
Tulipku bardzo Ci dziękuję - takie pocieszenie było mi bardzo potrzebne :******************
Widzę, że powoli nas nasze kilogramy zaczynają dołować - na szczęście wszystkie mamy na pewno masę znajomych, które w ciąży sporo przytyły, a teraz są jeszcze chudsze niż przed ciążą U nas na pewno też tak będzie, zobaczycie!! Główki do góry!! Ja idę po faworka mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Widzę, że powoli nas nasze kilogramy zaczynają dołować - na szczęście wszystkie mamy na pewno masę znajomych, które w ciąży sporo przytyły, a teraz są jeszcze chudsze niż przed ciążą U nas na pewno też tak będzie, zobaczycie!! Główki do góry!! Ja idę po faworka mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
buziaczek1
malina tobie latwo mowic bo jak tobie opuchlizna zejdzie to bedziesz spowrotem lala jak pamela anderson;-) a jak ja nie puchne tylko mi idzie wszystko od bioder do cyckow w gore?? to sobie pomysl... wygladam jak paczek a nie jem duzo na prawde
buziaczek1
skad ja to znam
H
Harsharani
Gość
Miałam już nie włazić na wagę i się nie załamywać, no ale niech będzie.. +21kg
Modlę się tylko, żebym do 80kilo nie doszła, no ale jak?????????????????????
Brat mi właśnie przywiózł pierogi i chruściki od mamy................. :/
Masalka ja mam 163cm, ale uważam, że to raczej średni wzrost i idealnie byłoby mieć tak 50-53 kilo i do tego będę dążyć po połogu
Ja podobnie waze malina, nie martw sie. Pisalam Ci na pw i pokazywalam co i jak Damy rade!
reklama