reklama
cliford
Fanka BB :)
Buziaczek...cudna piłeczka!!!! ;-)
masala- ja mam takie stare i kazda chodzi inaczej a u mnie w przychodni widzialam te elektroniczne.
Zastanawia mnie tylko czemu mnie nie waza? w pierwszej wazyli ale teraz to tylko bylam na wadze w 10 tyg ciazy.
Nie upominalam sie o to bo tyle o ile wiem wage ale jakby ktos nie wiedzial to kicha.
A wage dziecka Ci podawali jak tu bylas? bo mi nie.
Zastanawia mnie tylko czemu mnie nie waza? w pierwszej wazyli ale teraz to tylko bylam na wadze w 10 tyg ciazy.
Nie upominalam sie o to bo tyle o ile wiem wage ale jakby ktos nie wiedzial to kicha.
A wage dziecka Ci podawali jak tu bylas? bo mi nie.
no na poczatku to bedzie jeszcze duzo skory i macica tez dopiero bedzie sie zmniejszac ale szybko dojdziesz do formy. A jak pocwiczysz to i waleczek zgubisz
Ja ogolnie tez w mniejsze teraz wchodze ale w moje normalne nie bo brzuszek przeszkadza. Tym razem mi nie poszlo na cale cialo.
Ja ogolnie tez w mniejsze teraz wchodze ale w moje normalne nie bo brzuszek przeszkadza. Tym razem mi nie poszlo na cale cialo.
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
masala toz ty taka kulke nosisz teraz podobna do mojej a to czemu ja 2x tyle przytylam co ty???? :-) fajnie ci sie figurka trzyma;-)