reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ja mam +8 ... i nie narzekam choć muszę wam przyznać że od jakiegoś czasu ciąży mi brzusio i wtedy się zastanawiam jak bardzo on musi ciążyć tym które więcej przytyły! dlatego podziwiam was wszystkie marcóweczki!

malinka
- tak jak mówi tulipek...dżon wyjdzie na świat, wielkie stopy znikną z tą paskudną ważącą wodą i będziesz nówka nieśmigana:-D a wszelakich niedoskonałości pozbędizemy się na wiosenno letnich spacerkach:-D o ile nie będziemy 5x dziennie zahaczać o stoiska z lodami:-D hihi:-D

reklama
futrzakowa - ach +8kg zazdraszczam! :-D

ja jakoś nie widzę u siebie tych kilogramów, ale też nie czuję, nie boli mnie kręgosłup, ani nic, gdzieś mi się te kg rozeszły, a że wcześniej była chudzielec to teraz wyglądam "normalnie" jak to moja mama mówi hehe ;-)

ja zamierzam na wiosennych spacerkach doprowadzić się do stanu 'przed' i moją przyjaciółkę, któa urodziła w październiku też, już mamy plan wiosenny hehe

hehe też tak czuje :-) my mamy to 'szczęście' że akurat rodzimy na wiosne, to nie będziemy siedzieć w domku. Moja przyjaciółka urodziła w październiku i już wariuje w domu, nie ma co robić, mały marudny, na dworze zimno, więc jak to ona mówi, "siedzi i się pociesza ciastkami' :-D

moja siostra też urodziła w październiku,ale sie nie obija tylko codziennie po 2-3 godziny spaceruje, bo to basi ulubiony moment na spanie i siostra ma chwile odpoczynku :)

fifronka - tu nie chodzi o obijanie się, co to jest godzinka czy dwie na spacerku, jak wiosna, latem można spędzić na świeżym powietrzu cały dzień, np. na działce :-) różnica jest

Malinus nic sie nie boj,wszystko Ci ładnie zejdzie po porodzie,u Ciebie widac ze wiekszosc to woda,moja kumpela tez tak miała,w ostatnim miesiacu przytyła chyba z 10kg i to była tylko woda a ogolnie miała ok 20kg i baaardzo szybko wrociła do swojej wagi:)

Ja juz mam 12kg na plus i oby juz nic nie doszło;)nigdy w zyciu nie wazyłam wiecej niz 53kg wiec jest mi bardzo ciezko i niewygodnie choc duzo osob mowi ze teraz lepiej wygladam;)dla mnie marzeniem było zeby nie przytyc tyle co moja mama czyli 20kg no i chyba sie uda;)

Malinus nic sie nie boj,wszystko Ci ładnie zejdzie po porodzie,u Ciebie widac ze wiekszosc to woda,moja kumpela tez tak miała,w ostatnim miesiacu przytyła chyba z 10kg i to była tylko woda a ogolnie miała ok 20kg i baaardzo szybko wrociła do swojej wagi:)

Ja juz mam 12kg na plus i oby juz nic nie doszło;)nigdy w zyciu nie wazyłam wiecej niz 53kg wiec jest mi bardzo ciezko i niewygodnie choc duzo osob mowi ze teraz lepiej wygladam;)dla mnie marzeniem było zeby nie przytyc tyle co moja mama czyli 20kg no i chyba sie uda;)

dla mnie marzeniem było nie dotrzeć do 100kg:-)(wtedy musiałabym mieć też ok 20kg na plusie) i też się chyba udało:-D

reklama
ja póki co przytylam 15 kilo...................wzrost 156 cm hahahah wiec mala kulka ze mnie ..ale nie czuje sie jakas wielka tyle co brzuszek:)rozstepow troche juz na udach i tylku sie pojawilo ale co tam zgubi sie kilogramy przy maluszku..ktory ponoc nie bedzie az taki maly hhahh

Do góry