reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
to i ja sie wstawie w 35 tyg 70 kilo czyli 15+ nadal i oby tak zostalo 100_0699.jpg100_0700.jpg

Ostatnia edycja:
pilkowaty :) czasami mi sie robi kwadratowy jak sie maly dziwnie powypina to mam takie dziury raz tu raz tam:) a ty juz cos wiesz o amelce? bo pamietam ze mialas w pl do lekarza isc?

no bo mowilas ze sie martwisz ze nie rosniesz ze cie nie mierza albo ze nie wiesz ile mala wazy itp no wiec pytam czy wiesz teraz cos wiecej?

Mala w zeszly wtorek miala 2 120, wszystkie wymiary prawidlowe... lekarz stwierdzil, ze widocznie to, ze na wadze tak malo w gore poszlam to dziedziczne i nie mam co sie martwic...
Na dzien dzisiejszy waga juz +6 wiec w trzy tygodnie 3 kg na plus mi poszlo:p do 32 tygodnie+3 i miedzy 32 a 35+3 az sie boje jak to dalej bedzie:pP

masala- dobrze ze wszystko jest wporzadku. Mala tez dobrze wazy.
Nawet jezeli jeszcze przytyjesz to i tak bedziesz w normie wiec sie nie martw :)

mi brakuje tego tu, bo nikt nie sprawdzal ile ma maly a tym bardziej mnie nie waza. Jedyne co ma to waga moja w domku a ona to taka - wiadomo :sorry2:

reklama
Dove ale przeciez oni u lekarza waza na takich tez zwyklych wagach:)) Przynajmniej moj lekarz ma taka zwykla lazienkowa, polozna jak mnie tu pierwszy i ostatni raz wazyla to tez na takij jaka mam w lazience...

Do góry