reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
a tu mój bąbel :-)

brzu.jpg

katjusza brzuszek super

juz ostatnie tygodnie jak chwalimy sie naszymi bruszkami :p

harsh tak,z Bartoszkiem tez bylam dosc szczupla. Co prawda na poczatku ciazy z B. wazylam jakies 5 kg wiecej,a przytylam w calej ciazy ok.12 kg - mniej wiecej bo wazylam sie od 14 tygodnia,i od wtedy doszlo mi 10 kg wiec licze,ze z 2kg na poczatku przytylam (na koncu mialam 65 kg zlecialo mi po ciazy 17kg bez diet i cwiczen....)
wiec teraz bede miala na plusie troche wiecej,ale wazylam przed ciaza troche mniej.

cliford - brzunio jak jajeczko:-), kurde co za symetria, a jaka talia :), zaraz wkleję fotkę swojego krzywego brzucha ;/
ruda
- Ty szczypiorku :szok: jak dla mnie to Ty też masz nisko brzuszek :tak:
Harsh - no trochę brzuszek obniżyl się, a przyrost wagi masz jak najbardziej w normie, obwodem to się bedziemy martwiły po porodzie a nie teraz, bo mam podobny ;-) haha i fajne te fotki sprzed 3 lat, taka dziewczynka jeszcze tam stoi, też chciałabym mlodziutko wyglądać :-D
katjusza - haha bąbel mówisz? No jak przystało na 36 tc to brzuszek jest w sam raz. Bardzo kształtny :-)

reklama
Ruda woow, ale szczuplutka jesteś, tylko brzuszek wystaje :tak: ja też mam 96 cm, ale mój brzuch mi się jakiś większy wydaje :baffled:

Katjusza piękny brzuszek :-)

wiecie co, jakoś mi się nie chce wierzyć, że to juz prawie koniec ciązy, kiedy to zleciało :szok:

edit
dopiero ostatnio zajarzyłam, że nadal mam różowy suwaczek, zapomniałam na niebieski zmienić :-p

Do góry