reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Harsh, niziutko, ale jeszcze nie wisi :D kształtny i nie widać, żeby ci się coś rozlewało ;) za to mam wrażenie, że ci biust urósł :o

reklama
to moj jak ostastnio zobaczyl moj brzuch to sie zasmial ze wyglada jak pilka do rugby taka kanciasta raz wlasnie na boki raz w pionie:-) moj maly jakos tak sie kreci w brzuchu ze raz mi wyjdzie pod zebrami a raz do przodu i potem chodze wlasnie taka niewymiarowa :-)

Harsh, niziutko, ale jeszcze nie wisi :D kształtny i nie widać, żeby ci się coś rozlewało ;) za to mam wrażenie, że ci biust urósł :o

a wiesz czemu zdjecie czarno-biale? Bo nie mam zbyt wiele stanikow,szkoda mi kupowac na kilka tygodni...i ten na zdjeciu jest taki wsciekly czerwony :-D Aktualnie mam rozmiar E...

Harsz super kształty;) i wcale nie jest jeszcze tak nisko bo tak to ja mam cały czas;)takze pewnie jeszcze troszke wytrzymasz;)

cliford sliczny brzuszek, te 10 kg to tylko tam poszlo :)

harsh twoj tez slodki,a na obnizaniu to ja sie nie znam, prawie nigdy nie widze roznicy :-D

a ja juz nic nie wiem, haha.
Wydaje mi sie, ze zwyczajnie ta kulka z gory jakby zjechala, ot, cala roznica :)

Pestusia, tamte zdjecia byly robione ponad 3 lata temu...duuuzo sie zmienilo.. I na tamte zdjecia to nie ma co patrzec, bo gdybym wkleila to ze stopami, to bys zobaczyla tylko takie dwa paczki... (strasznie puchlam).

reklama
To i ja wrzuce brzuchol z 34 tyg4 dni (wdl.om)
Waga 60 czyli +12 kg :baffled:
a w brzuszku 96 cm

Załączniki

• IMG_9885f.jpg
    IMG_9885f.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_9888f.jpg
    IMG_9888f.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 87
Do góry