reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
No to ja teraz ;-)
32 tydzien 5 dni (ew.31 t 5 dni)
na wadze 58 kg , czyli +10.

Załączniki

• IMG_976500.jpg
    IMG_976500.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_975800.jpg
    IMG_975800.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 74
migotka rzeczywiście Twój brzuszek jak piłeczka, slodziuchny:-)
ruda wow co za fotki - pięknie się prezentuje ten Twój brzuszek:-)
Agnes ja przy Hanuli od momentu rozpoczęcia diety schudłam w ciągu 4 tygodni 4 kg, wtedy tez sie martwiłam, lekarz mnie uspokajał że wszystko ok, i nie wpłynie to na dziecko - urodziła się 3320 g więc calkiem w normie;-) przynajmniej nie będziesz miała dużo do zrzucania po porodzie:-) teraz nie chudnę ale przestałam przybierać na wadze, ale moja dieta jest mniej rygorystyczna niż wtedy

Ruda ale hot laska z Ciebie:)widac ze tylko brzusio rosnie a wyglada ja doczepiony;)

Ja tak ogladam te brzuszki i sie zastanawiam ilu z nas kształt zgadza sie z zabobonami co do płci ,i ile bedzie zaskoczen po porodzie;)

reklama
tak czytam i oglądam /ale laski z Was :szok:/ i pomierzyłam się i mam obwód 108cm /to dużo, co? /i wagę 70kg /+11kg/, zrobiłam fotki żeby zobaczyć kształt brzucha i jakoś nisko mi się wydaje, ale foty nie wyjściowe więc nie wrzucam ;)
albo spróbuję wrzucić, bo wczoraj udało mi się chustę załączyć to może i fot. się uda ;)
Wiedzialam że robienie fot. nie bedzie dobrym pomysłem - widzę teraz ile mam już rozstępów -takie bruzdy na początku są a z nich to ja wiem co będzie :-( Kopia SAM_0113.JPGKopia SAM_0114.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry