reklama
patik80
Fanka BB :)
migotka rzeczywiście Twój brzuszek jak piłeczka, slodziuchny:-)
ruda wow co za fotki - pięknie się prezentuje ten Twój brzuszek:-)
Agnes ja przy Hanuli od momentu rozpoczęcia diety schudłam w ciągu 4 tygodni 4 kg, wtedy tez sie martwiłam, lekarz mnie uspokajał że wszystko ok, i nie wpłynie to na dziecko - urodziła się 3320 g więc calkiem w normie;-) przynajmniej nie będziesz miała dużo do zrzucania po porodzie:-) teraz nie chudnę ale przestałam przybierać na wadze, ale moja dieta jest mniej rygorystyczna niż wtedy
ruda wow co za fotki - pięknie się prezentuje ten Twój brzuszek:-)
Agnes ja przy Hanuli od momentu rozpoczęcia diety schudłam w ciągu 4 tygodni 4 kg, wtedy tez sie martwiłam, lekarz mnie uspokajał że wszystko ok, i nie wpłynie to na dziecko - urodziła się 3320 g więc calkiem w normie;-) przynajmniej nie będziesz miała dużo do zrzucania po porodzie:-) teraz nie chudnę ale przestałam przybierać na wadze, ale moja dieta jest mniej rygorystyczna niż wtedy
mamii
Fanka BB :)
Migotka no nie mogę piękny ten twój brzusio, w sam raz do reklamy jakiejś !!!
Ruda druga, do gazety na okładkę się nadaje!!!
Ruda druga, do gazety na okładkę się nadaje!!!
K
koncia
Gość
ruda, pięknie wyglądasz, zazdroszczę szczupłej figury
reklama
tak czytam i oglądam /ale laski z Was / i pomierzyłam się i mam obwód 108cm /to dużo, co? /i wagę 70kg /+11kg/, zrobiłam fotki żeby zobaczyć kształt brzucha i jakoś nisko mi się wydaje, ale foty nie wyjściowe więc nie wrzucam
albo spróbuję wrzucić, bo wczoraj udało mi się chustę załączyć to może i fot. się uda
Wiedzialam że robienie fot. nie bedzie dobrym pomysłem - widzę teraz ile mam już rozstępów -takie bruzdy na początku są a z nich to ja wiem co będzie :-(
albo spróbuję wrzucić, bo wczoraj udało mi się chustę załączyć to może i fot. się uda
Wiedzialam że robienie fot. nie bedzie dobrym pomysłem - widzę teraz ile mam już rozstępów -takie bruzdy na początku są a z nich to ja wiem co będzie :-(
Ostatnia edycja: