reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

barbra ... fajnie że mało doszło Ci kg. Nie ma sie co martwić bo Dzidzia ma co potrzeba.
PINKA
... śliczny brzusio! Taki okrąglaczek :tak:

reklama
Pinka Ty to chyba z tym jedzeniem kluskami i pączkami to nam nieźle naściemniałaś taki brzusio to pewnie na samych warzywkach i chrupkach jedziesz i co to za narzekanie zwisek! zwiski to bedziesz miała jak karmić skończysz:p

waga z dzis +14kg:cool2: moze na 16 sie zatrzyma ale watpie:eek:

a dzieki za miłe sowka co do zagrabnosci duzo mi brakuje aparaty przekłamuja ahhah celulit wszędzie rozstepy też:-:)tak:

U mnie waga pokazała +17kg a w pasie przybyło z 104 do 109cm:) i ja to mam ogromna nadzieje ze do 20+ się nie dokulam w ciągu 2 tygodni:)!

rośniemy zdrowo dziewczyny :)
ja na początku (od bodajże 10tg.) w pasie 87cm teraz 109cm czyli +22cm!
waga 59kg teraz 70kg i też jestem ciekawa ile będzie na końcu.

Milutek - Ty nosisz dwie kobietki w sobie, więc podziel te kilogramy na pół :-)
Papcia - Ty z tą swoją wagą to mnie zaskakujesz ;-)

sama sie zaskakuje gdybym wiedziała że ciąza posłuży mi również jako dieta to bym sie wcześniej zdecydowała tym bardziej że przy mojej astmie i tarczycy raczej żadna dieta nie poskutkowała nom chyba że zakochanie wtedy to-15kg w 3miesiace ale to sie raczej już nie powtórzy:)

reklama
Do góry