reklama
Asco
Fanka BB :)
Oluś - ja mam podobny kształtem brzuszek jak Twój, tez dosc nisko i czekamy na Synka Dobrze, ze te kształty to tylko wróżenie płci dzidziusia.
Pinka - grzeszysz narzekając na swój wygląd, naprawdę wygladasz super, tak jak napisała Ola - bardzo zgrabna I seksi z Ciebie ciężaróweczka-marcjaneczka
Pinka - grzeszysz narzekając na swój wygląd, naprawdę wygladasz super, tak jak napisała Ola - bardzo zgrabna I seksi z Ciebie ciężaróweczka-marcjaneczka
buziaczek1
pinka sliczny i taki chyba w sam raz na 33 tydzien
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
zwisek - urwisek
Pinka, gdzie on tam Ci zwisa, niezle sie trzyma ;-)
kurcze, pisalas o tych kluskach, knedlach i innych paczkach a tu nic nie widac. Zazdroszcze. Ja to pewnie wygladalabym jak jeden wielki paczek ociekajacy lukrem i posypany wiorkami kokosowymi przyozdobiony bita smietana.
ale sie rozmarzylam ;-)
kurcze, pisalas o tych kluskach, knedlach i innych paczkach a tu nic nie widac. Zazdroszcze. Ja to pewnie wygladalabym jak jeden wielki paczek ociekajacy lukrem i posypany wiorkami kokosowymi przyozdobiony bita smietana.
ale sie rozmarzylam ;-)
pestusia
Pinka - Ty Mały Kłamczuszku! gdzie zwisy i wielgachne brzuchole? śliczny ciążowy brzusio!! bardzo ladnie wyglądasz, proporcjonalnie i seksownie:>
reklama
K
koncia
Gość
słodki brzusio Pinka nieźle urósł