reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

dzieki dziewczyny :)

chociaz tak naprawde to juz ledwo chodze... a tu jeszcze te 2 m-ce trzeba wytrzymac.. :)
zaczelam rosnac od samego poczatku, dlatego tez wygladam teraz tak jak wygladam :) no i maly wcale nie jest taki maly... wiec niech rosnie zdrowo... a ja jakos sie dowloke do marca ;)

reklama
Maggy rzeczywiście Cie wywaliło ale on strasznie fajny jest

a ja wam powiem numer oglądałam wczoraj zdjęcia Maliny tak siedze na tym kompie i se myśle jaki ona ma świetny ten brzuszek fajnie by było mieć taki dopiero po chwili zajarzyłam że takowy posiadam masakra jak mi psycha siada

migotka - ale super brzusio:-) cudo:-)

kasia-
ja tam wieloryba nie widzę tylko zgrabną mamusię z ładniutkim brzuniem:-)

maggy -
ale te kilogramy to chyba tylko w brzuch ci poszły:-) a brzuszek suuuuuuuuuuper - taka duża piłka:-) dla mnie cudo:-)

Maggy77 no ty masz chyba największą piłeczkę z nas, ale jest taki cudowny, naprawdę jak piłeczka. No i muszę Ci poweidzieć, że co do wagi to mamy tak samo :) tylko ja mam 160cm, a waga i wcześniej i teraz taka jak twoja :)
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki:-)

ahaha dzieki dziewczyny :)
MILUTEK- wlasnie wszyscy mi mowia, ze beda blizniaki a ja ich z bledu wyprowadzam.. ostatnio nawet moj ginek zazartowal i zapytal, czy jestem pewna, ze tam jest tylko 1 :)
no powiem Wam, ze nie jest latwo.. i tak- ogolnie wszedzie jestem szczupla i chudokoscista wiec z tylu w ogole nie wygladam, ze w ciazy jestem.. a przod- to jak widzicie na zdjeciu- ogromniasty.. juz nawet w jeansy ciazowe sie nie mieszcze, bo mnie uciska wszedzie.. chodze teraz w legginsach i tunikach... nie ma wyjscia

reklama
Do góry