reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Dam dam buziaczek ale jutro bo dzis nie mam sily juz wstawac tak mnie boli:(( ale zaczynam glowke czuc w okolicach jajnika wiec mysle ze to mala zmienia pozycje

wiec masz chyba to co ja i to by sie zgadzalo bo twoja ciaza mlodsza od mojej o 2 dni podobno a ja zaczelam miec te bole przedwczoraj...
migotka- ja mialam taki brzuch jak twoj w 18 tyg:tak::zawstydzona/y::eek:

Ostatnia edycja:
a ja sobie myslam ze moj jest spory hehe wazne zeby dzidzia zdrowa brzuszek to bez roznicy:) chociaz w slubna sukienke nie chciał sie zmiescić

To ja się teraz pochwale ze od wizyty u gina jem jak świnka i czuje ze brzusio mi rośnie- strasznie swędzi czyli zmiany żywnościowe działają:) hurrrrrraaaaaa:) mam nadzieje ze i maluchy z tego korzystają na maxa:)

reklama
Migotka piknie urosł Twoj brzusio:)kształtem przypomina mi moj sprzed jakis dwoch miesiecy;)
Kasia gdzie ten wieloryb? przeciez super wygladasz:)
Milutek rosnij na zdrowie;) ja dzis tez czułam ze brzuch mi rosnie,skora az na plecach ciagneła i taka napieta po boczkach była;)

Do góry