reklama
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
i gdzie jest ten wieloryb, sliczny brzuszek i zgrabniochaA jeśli już mowa o wielorybach to pochwale sie wam moim brzyszkiem. obecnie 30 tydzięń i 8 kg na plusie.
Zobacz załącznik 315415
migotka876
Migotka- to na mnie by powiedział słonica- ha ha
Kasia K-Z- no jest na czym ta buźkę malować supcio!!!!!
Ty jestes w pełni usprawiedliwona
buziaczek1
Fanka BB :)
no rzeczywiscie zgrabniutki...krcze ja od jutra zaczynam cwiczyc joge...moze mi cos spadna kilosyi wroce do swoich rozmiarow a teraz taki klocek ze mniepamietacie jesze takie wagi?
Ostatnia edycja:
kasia i gdzie ten wielorybek?!;-) ja bym chciała być taką wielką rybką jak ty jesteś;-)
buziak ja właśnie dzisiaj wzdychałam, że już marzę żeby normalnie wyglądać. Ubrałam sweterek, który rozjechał się na brzuchu i prawie się przy tym pobeczałam patrząc w lustro, że co bym nie ubrała, to okropnie wyglądam. Dobrze, że emek podszedł pogłaskał po brzuszku i stwierdził, że wyglądam pięknie. dobre i takie pocieszenie:-)
buziak ja właśnie dzisiaj wzdychałam, że już marzę żeby normalnie wyglądać. Ubrałam sweterek, który rozjechał się na brzuchu i prawie się przy tym pobeczałam patrząc w lustro, że co bym nie ubrała, to okropnie wyglądam. Dobrze, że emek podszedł pogłaskał po brzuszku i stwierdził, że wyglądam pięknie. dobre i takie pocieszenie:-)
migotka876
no rzeczywiscie zgrabniutki...krcze ja od jutra zaczynam cwiczyc joge...moze mi cos spadna kilosyi wroce do swoich rozmiarow to dla porownania 17 tydzien a teraz taki klocek ze mnieZobacz załącznik 315418Zobacz załącznik 315419pamietacie jesze takie wagi?
no i piekny brzusio
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
no i piekny brzusio
ktory????
scarletko- no ja to niewiarygodna roznica! az jak patrze na te fotki to nie moge uwierzyc jak bardzo sie zmienilamjuz sama nie wiem jak wroce do swoich rozmiarow ale wiem jedno byle przed wakacjami lubie sswojego baloona ale jak patrze jak wygladalam w 17 tyg to uhuhu
MASALA DAWAJ SWOJ!JUZ JE WYWALILAM BO MASALE W OCZY RARZAI MNIE TEZ
Ostatnia edycja: