reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
ja juz nie chcem o rozstepach myslec teraz panikuje przed porodem a potem bede panikowac o rozstepach ...wszystko po kolei kochane marcjanki:-Dnajpierw jedna panika potem druga:tak:poki co nie ma rozstepow i oby tak pozostalo a jak maja wyjsc to pewnie ich nie powstrzymam bo wiem ze sie smaruje robie cuda nie diwy i nie mam sobie nic do zarzucenia moje sumienie czyste...:cool2: a czy to cos daje to juz druga sprawa;-)

mnie chyba też przerażają te fałdki co pozostaną, tym bardziej, że zawsze miałam do tego tendencję, poza tym mówią że po 30 trudniej się pozbyć tłuszczyku:-( mam nadzieję, że choć troszkę zejdzie..... ja dobiłam do 14 kg na + i jak na razie stoimy w miejscu, zobaczymy co będzie dalej, mam koleżankę która rodziła rok temu, przytyła 30 kg, ale jak mówiła nie oszczędzała się wcale( w jedzeniu oczywiście), wiecie jak teraz wygląda??? jak szczypior, ach aż jej zazdroszczę..... damy radę :-D

reklama
Nio z tymi kilogramami to na prawde róznie bywa... Moja Szwagierka przytyła 45 kg i ważyła 90 kg a dzidziaj znowu waży 45 hehe ;) ale jedna znajoma przytyła tez poonad 40sci zawsze była przy kości ale troszke, a teraz to już chyba waży ze 130 jak nie więcej.... takze zamiast spadać to jest coraz więcej... ja mam 12scie i jestem przerażona :szok: mam nadzieje ze nie bedzie dużo więcej :/:dry:

Do góry