reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja juz nie chcem o rozstepach myslec teraz panikuje przed porodem a potem bede panikowac o rozstepach ...wszystko po kolei kochane marcjankinajpierw jedna panika potem drugapoki co nie ma rozstepow i oby tak pozostalo a jak maja wyjsc to pewnie ich nie powstrzymam bo wiem ze sie smaruje robie cuda nie diwy i nie mam sobie nic do zarzucenia moje sumienie czyste... a czy to cos daje to juz druga sprawa;-)
ZUZA1979
mnie chyba też przerażają te fałdki co pozostaną, tym bardziej, że zawsze miałam do tego tendencję, poza tym mówią że po 30 trudniej się pozbyć tłuszczyku:-( mam nadzieję, że choć troszkę zejdzie..... ja dobiłam do 14 kg na + i jak na razie stoimy w miejscu, zobaczymy co będzie dalej, mam koleżankę która rodziła rok temu, przytyła 30 kg, ale jak mówiła nie oszczędzała się wcale( w jedzeniu oczywiście), wiecie jak teraz wygląda??? jak szczypior, ach aż jej zazdroszczę..... damy radę
futrzakowa
yea! to ja!
u mnie w pracy jest pewna babeczka która w jednej z ciąż przytyła 40kg! to dopiero waga!
buziaczek1
ojej... a ze sie tak glupio zapytam...jak mozna tyle przytyc - nawet w ciazy??
futrzakowa
yea! to ja!
ojej... a ze sie tak glupio zapytam...jak mozna tyle przytyc - nawet w ciazy??
ona się tłumaczy że rzuciła palenie i przez to dużo jadła... ale to jest na prawdę dużo...to tak jak przytyć o jedną fifronkę
buziaczek1
:-d:-d:-dona się tłumaczy że rzuciła palenie i przez to dużo jadła... Ale to jest na prawdę dużo...to tak jak przytyć o jedną fifronkę :-d
o kurcze a czemu mi te minki nie wyskakuja tylko jakies D?????????HELP!!!!!!!!!!!
reklama
ona1986
Nio z tymi kilogramami to na prawde róznie bywa... Moja Szwagierka przytyła 45 kg i ważyła 90 kg a dzidziaj znowu waży 45 hehe ale jedna znajoma przytyła tez poonad 40sci zawsze była przy kości ale troszke, a teraz to już chyba waży ze 130 jak nie więcej.... takze zamiast spadać to jest coraz więcej... ja mam 12scie i jestem przerażona mam nadzieje ze nie bedzie dużo więcej :/