reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
No to teraz Wam pokaże...oto winowajca mojego słabego samopoczucia. W tej mojej samotności sobotniej zrobiłam sobie fotki i już wiem dlaczego tak się ciężko czuje. Rożnica mnie powaliła- tak szybko rośniemy:):-):-)

najpierw porównanie

Obraz 044.jpg Obraz 168.jpg

reszta profilu:)
Obraz 179.jpgObraz 188.jpgObraz 174.jpg

Milutku, wybacz porównanie, ale brzunio jest ogromniasty i wygląda jak taki wspaniały jędrny cyc. Na miejscu twojego M, bym się śliniła na jego widok :D rzeczywiście rośnie z dnia na dzień

Milutku, wybacz porównanie, ale brzunio jest ogromniasty i wygląda jak taki wspaniały jędrny cyc. Na miejscu twojego M, bym się śliniła na jego widok :D rzeczywiście rośnie z dnia na dzień
Teraz już wiem dlaczego od poniedziałku ciężej się mi poruszać i nawet siedzieć...a mój brzusio to ma takie fale przyrostu- jest tydz.spokoju a potem jest cały obolały, ciężki i potem tylko czego oko nie zauważy to zobaczy aparat:):)

Konciu-
oj eM się ślini jak się patrzy....i już nie może się doczekać aż wróci do domku:) hi hi

Vetka, tylko tyle? Jeju, zazdraszczam. Ja na wage nie lwazilam juz z 2 tygodnie.

Milutek ale duzy :) musisz niezle sie otargac noszac dziewczynki i cycuchy. Ale nadal szczuplutka jestes :) coreczki maja zgrabna mamusie :)

Milusia ja to jestem tego samego zdania co Koncia i wogóle jaki sexapil z Ciebie promienieje ciesz sie że nie jestem facetem bo bym sie na Ciebie rzuciła

O rety nawet mi nie pisz bo ja to mam taką chcice że dla stada ogierów by starczyło a tu tylko spojrzenia muszą wystarczyc

reklama
Do góry