reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Mam pytanko, bo jak patrzę na te wasze śliczne brzuszki to, aż radość bierze :-) cudeńka takie.
Mój brzusio też już pod żadnym swetrem się nie schowa, ale przytyłam tylko 3 kg:-( chociaż gin twierdzi, że wszystko ok jest i mam się cieszyć, no ale czy to nie za mało?
A druga sprawa robiłyście, albo będziecie robiły sesję z brzuszkiem, taką u fotografa? A jeśli tak to kiedy? Jeszcze czekacie czy może już umówione terminy macie?

reklama
Agacinka , Cliford sliczne okragle brzuszki:)

Agacinka Tobie sie na boki rozlewa z ktorej strony? mi to sie wylewa i jeszcze jakie plecy mam duze..

teraz moj grubasek;)
sl702643.jpg
sl702644.jpg
sl702645.jpg
28tc5dc i jakies +9kg :|

Cornelka co Ty chcesz od tego brzucha? przeciez to piekny ciazowy brzusio jest:)
Mami kazda z nas inaczej rosnie i tyje,skoro ginek mowi Ci ze jest ok to tak jest:) co do sesji to ja juz poprosiłam moja psiapsiołke i tylko czekam az brzusio nabierze ładnych kształtow i chyba po nowym roku zrobimy sesje;)

Dziewczyny super macie brzuszki :))))

Mamii ja sesję zamawiałam u fotografa na początku listopada i termin mam na 20 stycznia. Ale ta fotografka ma spore wzięcie, a starannie wyznacza godziny pracy, żeby nie zaniedbać rodziny i stąd takie długie oczekiwanie. Poza tym w okresie świątecznym ma dużo zamówień i dlatego teraz ciężko o termin. Nie wiem, jak u innych, bo nawet nie pytałam (u niej robiłam juz jedną sesję swoją i nie planuje zmieniać fotografa).

reklama
Cornelka, 9kg to bardzo ładna waga w tym okresie ciąży i nie masz się czym przejmować. Brzuszek masz śliczny

Mi też najbardziej osadził się tłuszczyk na plecach i mam wałeczki :) brzuszek jak na 7miesiąc mam skromny, ale może to i lepiej? Dopinam jeszcze mój płaszcz zimowy i nie jest mi tak ciężko, kręgosłup już przywykł do ciężkich piersi i daje rade :)

Do góry