Ostatnio czekajac na M az wroci z pracy lezałam sobie na kanapie w pozycji połsiedzacej i jak M wszedł za prog pokoju stanoł jak wryty i sie patrzy wytrzeszczem na mnie,ja sie nie odzywam ale mysle moze cos mam na twarzy albo rozczochrana jestem a on do mnie z tekstem '' o boze ale ty masz wielkie cyce,wieksze od brzucha,straszne'' no to mnie pocieszył ze az One naprawde sa wielkie,urosły o trzy rozmiary i juz przeszkadzaja nawet w spaniu
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
agacina - super brzusio i super laska z ciebie:-)
ola - hahaha...twój eMek jest bezbłędny:-) ale może to był komplement?
ola - hahaha...twój eMek jest bezbłędny:-) ale może to był komplement?
futrzakowa
yea! to ja!
no przestań... z przodu też bardzo ładnie:-) i chyba wielu laskom w boki idzie:-) coś kiedyś skarletka o tym pisała że jej w boki poszło...mnie też poszło:-)
cliford
Fanka BB :)
Agacina...nie zmniejsza się nawet w najmniejszym calu - Twój brzusio się po prostu pięknie kształtuje!!;-)
Magdzior...no Ty to masz istnie ciążowy brzuszek..i już taki duży!!;-)
Papciarku...Twoje M1 urosło widzę w mgnieniu oka! Śliczny!!;-)
Kasieńka...noooo kształty godne mamy!!!;-)
Futrzaczku...zazdroszczę Ci tych chudszych ud;-)...ja zaś na + 7 kg ale o cellulicie ślad zaginął :-) myślę ,że poszło to w brzuszek i cycuchy!!
Rudzik...cóż mogę powiedzieć po prostu cud, miód i orzeszki! Tak właśnie wyglądasz!;-)
Pinka...artyzm aż miło- cudne foty!!!:-)
Nikusia...wow jakie odważne fotki :-) ale mów co chcesz brzuś piękny!!!
KAsienka77...hmmm to powiedz temu Twojemu emkowi ,żeby sobie klapki z oczu zdjął bo ma w domu seksbombę!!;-)
Olcia...śliczny brzuś..no i u Ciebie to dopiero różnicę widać!!:-)
No a teraz podsumowanie mnie:-)
Waga: +7 kg
Obwód brzusia: 96
Tydzień: 28/29
No i foty z dnia dzisiejszego!!
Magdzior...no Ty to masz istnie ciążowy brzuszek..i już taki duży!!;-)
Papciarku...Twoje M1 urosło widzę w mgnieniu oka! Śliczny!!;-)
Kasieńka...noooo kształty godne mamy!!!;-)
Futrzaczku...zazdroszczę Ci tych chudszych ud;-)...ja zaś na + 7 kg ale o cellulicie ślad zaginął :-) myślę ,że poszło to w brzuszek i cycuchy!!
Rudzik...cóż mogę powiedzieć po prostu cud, miód i orzeszki! Tak właśnie wyglądasz!;-)
Pinka...artyzm aż miło- cudne foty!!!:-)
Nikusia...wow jakie odważne fotki :-) ale mów co chcesz brzuś piękny!!!
KAsienka77...hmmm to powiedz temu Twojemu emkowi ,żeby sobie klapki z oczu zdjął bo ma w domu seksbombę!!;-)
Olcia...śliczny brzuś..no i u Ciebie to dopiero różnicę widać!!:-)
No a teraz podsumowanie mnie:-)
Waga: +7 kg
Obwód brzusia: 96
Tydzień: 28/29
No i foty z dnia dzisiejszego!!
reklama
Aga ładny brzusio,taki pełny ja tez rosne w udach i na boczkach dlatego nie pokazuje sie w pełnej krasie
Taaak moj M potrafi prawic komplementyon sie cieszy i tak to wyraza
Clifordziku ale sliczny okraglinek az mi sie nie chce wierzyc ze masz 96cm bo moj wydaje sie wiekszy a mam 94cm i tez mam 7-8+
Taaak moj M potrafi prawic komplementyon sie cieszy i tak to wyraza
Clifordziku ale sliczny okraglinek az mi sie nie chce wierzyc ze masz 96cm bo moj wydaje sie wiekszy a mam 94cm i tez mam 7-8+
Ostatnia edycja: