reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Ostatnio czekajac na M az wroci z pracy lezałam sobie na kanapie w pozycji połsiedzacej i jak M wszedł za prog pokoju stanoł jak wryty i sie patrzy wytrzeszczem na mnie,ja sie nie odzywam ale mysle moze cos mam na twarzy albo rozczochrana jestem a on do mnie z tekstem '' o boze ale ty masz wielkie cyce,wieksze od brzucha,straszne'' no to mnie pocieszył ze az :( One naprawde sa wielkie,urosły o trzy rozmiary i juz przeszkadzaja nawet w spaniu:(

reklama
Ale Ci komplement strzelil ;)

A to moj wczorajszy:
CIMG6067.jpg

no przestań... z przodu też bardzo ładnie:-) i chyba wielu laskom w boki idzie:-) coś kiedyś skarletka o tym pisała że jej w boki poszło...mnie też poszło:-)

Moj brat jak mnie zobaczyl, to stwierdzil, ze jego zona taki brzuch jak ja to miala w 3 miesiacu, a ja mam taki w 7 :) tylko jej wszystko w brzuch szlo, a mi na boki sie odklada, w kuper i uda.

Agacina...nie zmniejsza się nawet w najmniejszym calu - Twój brzusio się po prostu pięknie kształtuje!!:tak:;-)

Magdzior...no Ty to masz istnie ciążowy brzuszek..i już taki duży!!;-)

Papciarku...Twoje M1 urosło widzę w mgnieniu oka! Śliczny!!;-)

Kasieńka
...noooo kształty godne mamy!!!:tak:;-)

Futrzaczku...zazdroszczę Ci tych chudszych ud:tak:;-)...ja zaś na + 7 kg ale o cellulicie ślad zaginął :-) myślę ,że poszło to w brzuszek i cycuchy!!

Rudzik
...cóż mogę powiedzieć po prostu cud, miód i orzeszki! Tak właśnie wyglądasz!:tak:;-)

Pinka...artyzm aż miło- cudne foty!!!:-)

Nikusia...
wow jakie odważne fotki :-) ale mów co chcesz brzuś piękny!!!

KAsienka77...hmmm to powiedz temu Twojemu emkowi ,żeby sobie klapki z oczu zdjął bo ma w domu seksbombę!!;-):tak:

Olcia...śliczny brzuś..no i u Ciebie to dopiero różnicę widać!!:-)

No a teraz podsumowanie mnie:-)

Waga: +7 kg
Obwód brzusia: 96
Tydzień: 28/29

No i foty z dnia dzisiejszego!!

20101209169.jpg
20101209175.jpg20101209171.jpg

reklama
Aga ładny brzusio,taki pełny:) ja tez rosne w udach i na boczkach dlatego nie pokazuje sie w pełnej krasie;)

Taaak moj M potrafi prawic komplementy;)on sie cieszy i tak to wyraza;)
Clifordziku ale sliczny okraglinek;) az mi sie nie chce wierzyc ze masz 96cm bo moj wydaje sie wiekszy a mam 94cm:) i tez mam 7-8+

Ostatnia edycja:
Do góry