reklama
Ona, Kasienka, Katjusza- zakładamy związek kobiet obolałych po kościach ...ha ha i mi tez lekarz powiedział ok miesiąca temu ze tego typu bóle są normalne. A teraz w czwartek się go zapytam czy jeśli już się żyć z tym nie da to czy jakieś leki np. Apap na to podziała!
Olus- no no- pięknie rośniecie..i ja te mam brązowy paseczek przez środek- ostatnio śmiał się z niego mój M ze go na początku nie zauważył i myślał ze się czym pobrudziłam
Olus- no no- pięknie rośniecie..i ja te mam brązowy paseczek przez środek- ostatnio śmiał się z niego mój M ze go na początku nie zauważył i myślał ze się czym pobrudziłam
Dzieki dziewczyny,kochane jestescie az miło mi sie robi jak czytam takie pochwały bo tak to ciagle wszyscy mowia ''taki mały'' albo ''gdzie ty masz ten brzuch''. Pamietacie ze ja od samego poczatku miałam dziwny kształt brzucha? najpierw był trojkatny a teraz jajo ,hihihi
Dzieki dziewczyny,kochane jestescie az miło mi sie robi jak czytam takie pochwały bo tak to ciagle wszyscy mowia ''taki mały'' albo ''gdzie ty masz ten brzuch''. Pamietacie ze ja od samego poczatku miałam dziwny kształt brzucha? najpierw był trojkatny a teraz jajo ,hihihi
jest niepowtarzalny:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Ola - no, no... ;-)
reklama
Ola brzuszek sliczny skoro Ty masz jajo to ja mam zwisajace jajo hehe moj tez smiesznie wyglada kreske tez mam i moj maz do mnie z tekstem bozee ale masz wielki rozstep mowie ze to nie rozstep Ty chyba w zyciu rozstepow nie widziales